29 / 04 / 2024

Deren Modern Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Deren Modern Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Deren Modern Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi, Sinan Elikara tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Sultanbeyli, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.



Deren Modern Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi, Sinan Elikara tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta kuruldu. 


Deren Modern Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi iş konusu; Her türlü demir-çelik ürünleri; Sac, çinko, bakır, sarı, zamak, galvanizli sac, profil, dikişli ve çelik çekme boru, inşaat demiri, külçe, platini, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. 2. Her tür ve tipte inşaatlar yapmak, arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı inşaatlar yapmak, yaptırmak ve ticaretini yapmak. İnşaatçılık ve inşaat müteahhitliği ve taşeronluk yapmak, inşaatlarla ilgili müşavirlik ve mühendislik hizmetlerinde bulunmak. 3. İnşaat malzemelerinin her türünün, inşaat ve taahhüt işleri ile ilgili makine, teçhizat, malzeme ve diğer emtianın ve bunlarla ilgili doğrudan veya dolayısı ile ilgili mamul, yarı mamul maddelerin alımı, satımı, ithalatı, boya ve iç dış kaplama malzemeleri, sıhhi tesisat elemanları ve armatörleri, doğalgaz ve elektrik tesisat malzemeleri, her türlü elektrik kabloları, aydınlatma cihazları, aydınlatma armatörleri, mobilya, mobilya aksesuarları, mutfak, mutfak aksesuarları ve gereçleri, elektrikli mutfak aletleri, banyo, banyo aksesuarları ve gereçleri, klozet, lavabo, küvet, bide, banyo perdesi, duşa kabin, ayna, bahçe ve kamping malzemeleri ve aletleri, el aletleri, takım ve avadanlıkları, elektrikli el aletleri ve makineleri, yalıtım ve kaplama malzemeleri, hobi malzemeleri ve aletleri, ithalatı, ihracatı, toptan ve perakende ticaretini yapmak.  



Geri Dön