05 / 05 / 2024

izmir folkart boyalık fiyat listesi

izmir folkart boyalık fiyat listesi

Folkart Boyalık Evleri İzmir Boyalık Mevkii'de Folkart Yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi ne zaman?

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde son dakika! 

Mistral GYO tarafından İzmir Çeşme'de Boyalık mevkiinde hayata geçirilecek proje ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi 2020!

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Çeşme Folkart Boyalık İzmir Çeşme'de yükseliyor.

İzmir Folkart Vega 2021'de teslim!

Folkart Vega projesi 843 konut ile 53 ticari alandan oluşuyor. 2021 yılında teslimlerin yapılacağı projenin mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılıyor.

İzmir Folkart Vega ne zaman teslim?

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında  yer alıyor. Peki İzmir Folkart Vega ne zaman teslim edilecek?

Folkart 3 projesinde ODE yalıtım ürünlerini tercih ediyor!

Folkart Boyalık Çeşme Residence projesinde, temel altı su yalıtımı ve perde su yalıtım işlerinde ODE Yalıtım ürünleri kullanıldı. 

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi!

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. Çeşme Folkart Boyalık projesinde daire teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Çeşme Folkart Boyalık satış fiyatları!

Çeşme Folkart Boyalık satış fiyatları 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. İzmir Çeşme'de hayata geçirilen Folkart Boyalık Çeşme projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi!

Folkart Boyalık Evleri İzmir Boyalık Mevkii'de Folkart Yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi ne zaman?

Folkart Çeşme Boyalık fiyat listesi!

"Denize açılan kapı" sloganıyla basına tanıtılan Folkart Çeşme Boyalık projesi 36 adet daireden meydana geliyor. İşte Folkart Çeşme Boyalık fiyat listesi...

Folkart Boyalık Residence fiyatları!

31 Haziran 2019'da teslimlerin gerçekleşeceği Folkart Boyalık Residence fiyatları 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. Proje 36 adet daireden meydana geliyor. 

izmir folkart boyalık fiyat listesi Haberi

izmir folkart boyalık fiyat listesi

Folkart Boyalık Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. İzmir Folkart Boyalık fiyat listesi minimum 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. 
 

Folkart Boyalık projesi 36 adet daireden meydana geliyor. İzmir Boyalık Mevkii'de hayata geçirilen proje Çeşme’de yaşamak isteyenler için tasarlandı. 
 
İzmir Folkart Boyalık fiyat listesi!
 
1+1 daireler 334 bin 880 Euro
2+1 daireler 459 bin 200 Euro
3+1 daireler 570 bin 200 Euro
4+1 daireler 886 bin Euro'dan başlıyor
 
Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi!

Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi 31 Haziran 2019 olarak planlanıyor. Folkart Boyalık Çeşme hakkında detaylı bilgiye sahip olabilmek için aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Adres: Altinyunus Mahallesi 3.434...