04 / 05 / 2024

İzmir Folkart Yaka Evleri satılık

İzmir Folkart Yaka Evleri satılık

Folkart Yaka Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 130 konut ve 13 ticari alan bulunuyor. 

İzmir Karşıyaka'da imar hakları artırıldı! 'Yapı stoku kötü, deprem kuşağında' dendi!

İzmir Karşıyaka'nın Bahriye Üçok, Bahçelievler, Bahariye, Aksoy, Tuna, Donanmacı, Alaybey, Tersane Mahalleleri ile Bostanlı Mahallesinin bir kısmını içeren bölgenin imar planında revizyona gidildi. İşte ayrıntılar...

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Karşıyaka'da imar çözüm ofisi açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmak için imar çözüm ofisi açtı. 

Karşıyaka’da tapu işlemlerinde yeni dönem!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, ilçe vatandaşlarının tapu işlemlerini kolaylaştırmak için yeni uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni uygulama ile Karşıyaka Belediyesi taşınmazların rayiç değer verilerini Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'yle dijital ortamda paylaşacak.

Karşıyaka'da hafriyat firması denetimi!

İzmir Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Yıldırım ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Tuğba Yıldırım, ağır hasarlı binaların yıkım işlerini hayata geçiren hafriyat firmalarının temsilcileriyle buluştu.

Mimarlar Odası’ndan Karşıyaka imar planına dava!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, İzmir Karşıyaka Atakent’te, özel bir okula ait arazide yapılan plan değişikliğine dava açtı.

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

İzmir Karşıyaka 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 6.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Karşıyaka 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 22052 ada, 2 parselde yer alan 2 bin 127,49 metrekarelik arsa 6 milyon 382 bin 470 TL'ye satıyor...

İzmir Çiğli'de 6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü tarafından İzmir Çiğli Sasalı Mahallesi'nde yer alan 7 bin 490 metrekarelik arsa 5 milyon 992 bin TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. 

Karşıyaka Nergiz Parkı'nın imar planı değişti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda Nergiz Parkı'nın milyonluk arazisi için imar planı değişikliği yaptı. İmar planında 'belediye hizmet alanı' olan 2 bin 500 metrekarelik arazi, resmen 'park' oldu.

Folkart Yaka Evleri satış fiyatları!

Folkart Yapı imzasıyla kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Folkart Yaka Evleri 2 blokta zemin+ 13 katlı olarak yükseliyor. 

Folkart Yaka Evleri fiyat bilgisi!

Folkart Yaka Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 2 blokta zemin+ 13 katlı olarak tasarlanan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri  bulunuyor. 

Folkart Yaka Evleri fiyat!

Folkart Yaka Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 130 konut ve 13 ticari alan bulunuyor. 

İzmir Folkart Yaka Evleri satılık Haberi

İzmir Folkart Yaka Evleri satılık

Folkart Yaka Evleri 2 blokta zemin+ 13 katlı olarak tasarlanıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. 

Folkart Yaka Evleri fiyat!

Folkart Yaka Evleri'nde 1+1'ler 272 bin TL, 2+1'ler 356 bin TL, 3+1'ler 501 bin TL'den satılıyor.  Projede 130 konut ve 13 ticari alan bulunuyor. 

İzmir Karşıyaka'da inşa edilecek projede teslimlerin 2020 yılının Şubat ayında yapılması öngörülüyor. Folkart Yapı imzasını taşıyan Folkart Yaka Evleri'nde teslimler Şubat 2020'de gerçekleştirilecek. 


Folkart Yaka Evleri daire alanları:
1+1 daireler net 41,4 metrekare 
2+1 daireler net 52,61 metrekare, 58,98 metrekare, 64,12 metrekare, 
3+1 daireler net 77,98 metrekare, 86,78 metrekare 


 


Folkart Yaka Evleri nerede?

Özel Metropol Tıp Merkezi 3 kilometre
Medical Park İzmir Hastanesi 2 kilometre
Özel Park Tıp Merkezi 2...