04 / 05 / 2024

İzmir Fuara katılacakmı

İzmir Fuara katılacakmı

İzmir, 22 - 25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul 'da gerçekleşecek olan 19. EMITT 2015 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için hazırlıklarını tamamladı.

İzmir 250 metrelik Zorlu Konak'ı tartışıyor!

Egenin incisi İzmir, 60 kat olarak tasarlanan  ve 250 metre yüksekliğe ulaşacağı iddia edilen gökdeleni tartışıyor. 

Araplar Türk gayrimenkul sektörü ile buluşacak!

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen TurabExpo Fuarı 20-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜRAP, 19 Arap ülkesinde kurduğu organizasyon aracılığı ile fuara katılan firmaların konutlarının, Arap ülkelerinde satışına da aracılık yapacak...

MIPIM'de Türkiye şovu!

Bu yıl 30'uncusu Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşen gayrimenkul fuarı MIPIM, Türkiye’nin şovuna dönüştü. Fuara katılan 206 kurum ve kuruluş yatırımcıların beğenisini topladı.

Evim Türkiye Fuarı’ndan sektöre 500 milyon lira destek!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı yoğun ilgi gördü. Fuara katılan firmalar ilgiden, satışlardan ve satış bağlantılarından çok memnun olduklarını belirtti.

Katarlılardan Türk gayrimenkul sektörüne yoğun ilgi!

Turkey Expo by Qatar 2019 gerçekleştirildi. Fuara katılan Emlak Konut GYO Satış ve Kiralama Müdürü Oğulbalı, "Fuar sadece inşaat ürünlerinin sergilendiği bir organizasyon olmamasına rağmen rağbet gayet yüksek" dedi..

DTO yönetiminden İzmir Emlak Fuarı'na ziyaret!

İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Didim Ticaret Odası (DTO) yönetimi, fuara katılan üyeleri ziyaret etti.

Tanyer Yapı'ya İzmir Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi!

İzmir'de düzenlenen İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapıları açtı. Fuara, katılan Tanyer Yapı, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Kartal Wings'e yoğun ilgi!

Amad Gayrimenkul‘un Umran Yapı ortaklığıyla geliştirdiği Kartal Wings projesi, Arap ülkesinden fuara katılan firmaların beğenisini kazandı..

Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı ve aynı zamanda düzenlenen CNR Emlak Zirvesi'ne yoğun ilgi gösterildi. Fuara katılan Nazmi Durbakayım; ''Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir'' dedi.

Mehmet Özhaseki, İzmir Kentsel Dönüşüm Kurultayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kaya Termal Otel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayına katıldı.

İzmir Konak Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Konak Belediye Başkanlığı, Güneşli Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat ihalesi 14 Eylül'de gerçekleşecek..

İzmir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi'nde kat karşılığı anahtar teslimi inşaat yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 332 milyon 729 bin 856 TL olarak belirlendi.

İzmir Konak'ta kat karşılığı inşaat ihalesi 3 Ağustos'ta!

İzmir Konak Belediyesi kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenliyor. İhale 3 Ağustos'ta yapılacak..

İzmir Fuara katılacakmı Haberi

İzmir Fuara katılacakmı

İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığındaki heyetle önemli turizm fuarlarından biri olan EMITT 2015'e katılım sağlanacak. Heyette İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, izmir Büyükşehir Belediyesi, Menderes Belediyesi, Seferihisar Belediyesi, Dikili Belediyesi, Karaburun Belediyesi, Selçuk Belediyesi, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETÎK), Selçuk Ticaret Odası, Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) ve SKAL yetkilileri bulunuyor. 

Ortak stant İzmir, EMITT 2015 Turizm Fuarı için hazır İZKA tarafından hazırlatılan ortak İzmir standında turizm sektörü İzmir tanıtımı yapacak. 


EMITT Fuarı'na katılım için ilgili kurum, kuruluş ve sektör temsilcilerine davet gönderilmiş katılım sağlayabilecek temsilcilerle toplantılar düzenlenerek fuara hazırlık yapılmıştı. İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak "Türkiye'de Doğu Akdeniz bölgesinin en büyük fuarlarından...