04 / 05 / 2024

izmir Gamze Akbaş Parkı

izmir Gamze Akbaş Parkı

Lösemi ile mücadelenin simge ismi haline gelen ve Mart ayı başında yaşama veda eden Gamze Akbaş'ın adı, Karşıyaka'da bir parka verildi. Açılışın oğlu Atakan'ın doğum gününe denk gelmesi ise duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir, kaç dil biliyor?

Koroplast'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir? Gamze Çuhadaroğlu kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hümet Akbaş tarafından kuruldu.

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydemir tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Gamze Akkuş İlgezdi'den kantinlerden kira alınmasın önerisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, kantinlerden iki yıl boyunca kira alınmaması önerisinde bulundu...

Gamze Alnıak Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

Gamze Alnıak Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Alnıak tarafından kuruldu.

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akbaş tarafından kuruldu.

Emel Akbaş İdikut yeni şirket kurdu!

ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş İdikut, yeni şirket kurdu. Projekspert Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

İzmir'deki 20 yıldan eski binalar dönüştürülmeli!

Yapı Denetim Kuruluşları İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akbaşak, 2000'den önce inşaat ruhsatı alınmış binalarda deprem sebebiyle risk olduğunu söyledi, bu tarihin bir milat olduğuna vurgu yaptı. Akbaşak, 20 yıldan daha eski binalar için kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Aydemir Akbaş yeni ev arıyor!

Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, giriş katı, düz ayak bir ev aradığını söyledi.

Akbaşak Metal Demir Lojistik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Akbaşak Metal Demir Lojistik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Akbaşak tarafından kuruldu. 

izmir Gamze Akbaş Parkı Haberi

izmir Gamze Akbaş Parkı


Lösemi ile mücadelenin simge ismi haline gelen ve Mart ayı başında yaşama veda eden Gamze Akbaş'ın adı, Karşıyaka'da bir parka verildi. Açılışın oğlu Atakan'ın doğum gününe denk gelmesi ise duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Zübeyde Hanım Mahallesi'ndeki Gamze Akbaş Parkı'nda gerçekleştirilen törene Gamze Akbaş'ın oğlu Atakan, eşi Emrah, anne Sema Canseven, baba İbrahim Canseven ve erkek kardeşi Ozan Canseven ile Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, muhtarlar, meclis üyeleri ve mahalle halkı da katıldı. Tören esnasında Gamze Akbaş anısına lokma dağıtıldı. Başkan Akpınar, açılışını yaptıkları parkta, Atakan ile tahterevalliye bindi. Gamze ve eşi Emrah Akbaş'ın iş arkadaşları da bu anlamlı açılışta aileyi yalnız bırakmadı. Ege Ordu Komutanı eşi Merih Mendi ve Ege Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı eşi Asuman Hakbilen...