25 / 07 / 2024

izmir go istasyonu

izmir go istasyonu

Yüksek standartlarda, kaliteli, eşit, çevreye duyarlı hizmet ve ürünler sunan GO yakıt istasyonunun ikincisi de, İzmir'de hizmete girdi....

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanları Go-kart pisti mi oluyor?

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanı üzerinde yapılmak istenen ‘Go-kart’ pistini kapsayan imar planları Bakanlık tarafından onaylandı.

İzmir İZBAN Belevi istasyonu hizmete giriyor!

İzmir'de kent içi raylı sistemin en önemli halkalarından biri olan İZBAN'ın 41'inci istasyonu Belevi istasyonu hizmete giriyor.

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli, Aliağa İlçesi, Helvacı Köyü'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 29 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli Aliağa İlçesi'nde Helvaco Köyü'nde yer alan  üzerinde benzin istasyonu ve eklentileri olan gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satılıyor. 

İzmir Uzundere'de ihale zamanı!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen izmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir - Aydın - Çeşme otobanı yanındaki 32 hektarlık alanda gerçekleştireceği Uzundere Projesi için 8 Aralık'ta ihaleye çıkıyor.

İzmir Karabağlar Kentsel Dönüşüm Platformu toplantı yaptı!

Izmir Karabağlar' da 540 hektarlık alan ve 15 mahallede 35 bin konut ile 17 bin hak sahibini ilgilendiren kentsel dönüşüm çalışmaları sancılı şekilde ilerliyor...

Akdeniz Kentler Birliği İzmir'de toplandı!

Akdeniz Kentler Birliği Başkanı Mohamed İdaomar ve İspanya Barselona Metropolitan Alanı Başkan Yardımcısı Jordi Portebella I Calvete, izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte bir basın toplantısı düzenlendi.

Kabataş tramvay istasyonu yenilenecek!

Bağcılar - Kabataş tramvay hattında, Kabataş istasyonu yenilenecek. 17 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında yapılacak yenilenme çalışmaları nedeniyle istasyona girişler füniküler alt geçidinden sağlanacak

Tramvayın Kabataş istasyonu yenilenecek!

Bağcılar-Kabataş tramvay hattında, Kabataş istasyonu yenilenecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamaya göre istasyona girişler 17 Kasım - 2 Aralık'ta, füniküler alt geçidinden yapılacak

Konya Kulu'da 1 milyon 42 bin TL'ye icradan satılık petrol istasyonu ve idari bina!

Konya Kulu ilçesi Makas mevkinde 6 milyon metrekare yüzölçümüne sahip olan Petrol istasyonu ve idari bina Kulu İcra Dairesi tarafından 19 Kasım günü 10:00 ile 10:10 saatleri arasında ihaleye sunuluyor.

Kırıkkale Balışeyh'de 1 milyon 179 bin TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kırıkkale Balışeyh ilçesi Işıklar Köyü hudutlarında bulunan 5 milyon metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Kırıkkale 1. İcra Dairesi tarafından 22 Kasım günü saat 11:00 ile 11:05 arası ihaleye sunuluyor.

izmir go istasyonu Haberi

izmir go istasyonu


GO, yeni nesil yakıt istasyonları ile Türkiye akaryakıt sektöründe artık gelenekleri değiştiriyor, standartları yükseltiyor ve yeni bir dönem başlıyor. Yüksek standartlarda, kaliteli, eşit, çevreye duyarlı hizmet ve ürünler sunan GO yakıt istasyonunun ikincisi de, İzmir'de hizmete girdi.


Akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO yakıt istasyonları, birbiri ardına açılmaya devam ediyor. Yüksek standartlarda, kaliteli, eşit, çevreye duyarlı hizmetleri, üstün nitelikli yakıt çeşitleriyle fark yaratan yeni nesil ilk GO yakıt istasyonunun bir hafta önce Konya'da hizmete girmesinin ardından ikincisi de İzmir'de açıldı. İzmir'in Kınık ilçesinde, Bergama Yolu üzerinde yer alan GO yakıt istasyonu açılışı, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ve GO bayisi Yaşaroğlu Petrol sahibi Yaşar Özkan'ın evsahipliğinde gerçekleşti. İpragaz ve GO yöneticilerinin hazır bulunduğu açılış törenine, bölge...