22 / 05 / 2024

izmir gölcük kamulaştırma

izmir gölcük kamulaştırma

İzmir Büyükşehir Belediyesi Küçük Menderes Havzası'nda 6 ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurmak için çalışmalara başladı. Avrupa standartlarındaki arıtmaların kurulacağı yerleşimler arasında, Ödemiş'in turistik mahallesi Gölcük de var...

2023'te kamulaştırma dava sayısı 196 bin 289, ecrimisil dava sayısı 21 bin 892 oldu!

Ülkemizde 2023'te hukuk mahkemelerinde görülen kamulaştırma dava sayısı 196 bin 289, ecrimisil dava sayısı ise 21 bin 892 olurken, Mülkiyet erişim ve takip sistemi İMPOMES’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müberra Oflaz'dan da konu ile ilgili uyarı geldi...

İzmir için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bolu Göynük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ili, Göynük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya Domaniç için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Domaniç ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çeşme ve Urla'da 628 hektarlık kamulaştırma kararı iptal edildi!

Çeşme’yi merkez alan kamulaştırma projesi iptal edildi. Çeşme ve Urla’da yaklaşık 628 hektarlık alanda kamulaştırma yapılmasıyla ilgili kararın iptal edildiği ortaya çıktı.

Kütahya Emet için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Emet İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırıkkale'de acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Keskin İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Arhavi'de bir arazinin kamulaştırma kararı meclis gündeminde!

Artvin ilinin Arhavi ilçesinde bulunan bir arazinin kamulaştırma kararının hak sahipleri açısından yarattığı mağduriyet iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya Emet için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Emet ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Gümüşhane'de acele kamulaştırma kararı!

Gümüşhane ili Merkez ilçesi, Kaletaş, Söğütağıl ve Yayladere mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Çanakkale Ayvacık'ta acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ili Ayvacık ilçesi, Kırca mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Ankara Kızılcahamam'da acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili Kızılcahamam ilçesi, Yukarı Çanlı mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

İzmir'de acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Urla ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

izmir gölcük kamulaştırma Haberi

izmir gölcük kamulaştırma


Avrupa standartlarında kurduğu arıtma tesisleri ve kapasitesiyle Türkiye'nin lider kenti haline gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2008 - 2013 yılları arasında Menemen, Gediz, Nif, Küçük Menderes havzalarının kirlilikten kurtarılması için 872 bin 500 kişinin evsel atığını arıtacak kapasitede biri biyolojik, 10'u ileri biyolojik olmak üzere 11 arıtma tesisi hizmete aldı; bu arıtmalar için 85.5 milyon liralık yatırım yapıldı. 'Kanal çalışmalarından önce antmaların tamamlanması' prensibiyle hareket eden Büyükşehir Belediyesi, Bıitünşehir Yasası ile sınırlarına dahil olan ilçelerde de önceliği antmaya verdi. Küçük Menderes Havzasında önemli yatırımlara hazırlanan İZSU, Tire. Selçuk, Ödemiş Gölcük, Beydağ, Kiraz ve Bayındır Hasköy'de arıtma tesisi kurmak ve evsel atıkların sağlıklı bir şekilde toplanıp antılması sağlamak amacıyla çalışmalara başladı. 



Gölcük'te kamulaştırma sorunu 


Ödemiş turistik mahallesi Gölcük'e ileri biyolojik atık su tesisi...