28 / 04 / 2024

izmir güzel tepe konakları

izmir güzel tepe konakları

Güzeltepe Konakları Küçükarslan İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor...

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarında kaba inşaat çalışmalarını tamamladı

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nin restorasyonu tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarını tamamlıyor.

Güngören Güneştepe spor alanı imar planı askıda!

İstanbul Güngören Güneştepe Mahallesi'nde Park Alanı olarak kullanılan alana ilişkin Spor Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin restorasyonu tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Müzesi'ni de restore ediyor.

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.

Kahramanmaraş Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Müzesi oluyor!

Kahramanmaraş'taki 167 yıllık Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'ne dönüştürülecek.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’nda süreç başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular Mart ayı içerisinde başlıyor.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular 27 Mart 2017 itibariyle başlıyor.

Antalya'da En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması 27 Mart'ta başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği 'En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması' başvuruları 27 Mart'ta başlıyor.

Kanal İstanbul'da çok güzel mimari ortaya çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de gelişen projeler hakkında bilgi verdi. Bakan Özhaseki, "Kanal İstanbul projesinde çok değişik çalışmalar var. Projede çok güzel mimari ortaya çıkacak." dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den güzel evim projesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Güzel Evim' projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan dul, yetim ailelerin evlerinde bakım onarım çalışması devem ediyor.

Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri özelleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştirdi. Santrallerin, ihaleye 324 milyon 100 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Bereket Enerji Üretim A.Ş.ye verilmesine karar verildi.

izmir güzel tepe konakları Haberi

izmir güzel tepe konakları

İzmir Güzelbahçe'de 17 bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Güzeltepe Konakları Küçükarslan İnşaat tarafından yapıldı. Toplam 26 adet konağın yer aldığı projede her konutun kendine ait 200 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen büyüklükte bahçeleri bulunuyor. 



Güzeltepe Konakları'nda konut tiplerinin tamamı 5+1 olarak tasarlandı. Projede 5+1 dairelerin fiyatı 700 bin TL'den başlıyor.Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 

Teslimlerinin bu ay sonu gerçekleşeceği Güzeltepe Konakları'nda yer alan sosyal donatılar arasında spor alanları, yüzme havuzu, güneşlenme terası, kapalı otopark, 24 saat güvenlik,çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar bulunuyor.



Güzeltepe Konakları'nda orman ve deniz manzarası, akıllı ev otomosyon...