05 / 05 / 2024

İzmir Hasanağa Bahçesindeki pist çürümeye yüz tuttu

İzmir Hasanağa Bahçesindeki pist çürümeye yüz tuttu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bundan üç yıl önce yaklaşık 4 milyon lira harcayarak yenilediği Hasanağa Bahçesi’ndeki tartan pistler, bisiklet yolları, musluklar bakımsızlıktan çürümeye yüz tuttu.

Skala Hasanağa satışta! Teslimler Haziran'da! 

Skala Hasanağa projesinde vade fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Skala Hasanağa projesinde konut fiyatları ne kadar? Projede hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar..

Vakıf GYO İzmir gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir Aliağa ilçesindeki binaya ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Vakıf GYO'nun Aliağa gayrimenkulünün değeri KDV dahil 13 milyon 245 bin TL olarak belirlendi.  

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nde esnaflar mağdur edilmeyecek! 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

İzmir'e yeni millet bahçesi müjdesi!

Türkiye genelinde millet bahçesi yatırımlarını hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesini 11 ağustos Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

TOKİ'den o ile yeni millet bahçesi müjdesi!

81 ilde yeni millet bahçeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Bergama Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

İris Gölü imara mı açılacak?

İzmir'in Karaburun ilçesindeki İris Gölünün imara açılacağı yönündeki haberler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şirince'de kilise bahçesindeki işletmeye kamulaştırma kararı!

İzmir'in Selçuk ilçesinin Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Şirince'deki Aziz John Baptist Kilisesi bahçesindeki özel işletmelerin boşaltılması için işlemlere başlandığını, bölgenin sadece gezi alanı olarak düzenleneceğini söyledi.

İzmir'e 'Binali Yıldırım Millet Bahçesi' müjdesi!

İzmir Kemalpaşa'da açılması planlanan millet bahçesine son başbakan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın adı verilecek.

Torbalı Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

İzmir’in Torbalı ilçesindeki 250 yatak kapasiteli hastanede son hazırlıklar yapılırken, 7 katlı hastane 20 Ağustos itibariyle hasta kabulüne başlayacak.

Akif Çağatay Kılıç'tan Metin Oktay Tesisleri'ne destek!

Gençlik ve Spor Bakan Akif Çağatay Kılıç, İzmir'in Torbalı ilçesindeki Metin Oktay Tesisleriyle ilgili, "Altınordu, tesis ve altyapıya yaptığı yatırımlarla örnek bir kulübümüz. Torbalı'daki Metin Oktay Tesislerinin geliştirilmesi ile ilgili gerekli incelemelerimizi yapacağız" dedi.

İzmir Hasanağa Bahçesindeki pist çürümeye yüz tuttu Haberi

İzmir Hasanağa Bahçesindeki pist çürümeye yüz tuttu

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013 yılında 4 milyon liraya yenilenerek Bucalıların hizmetine sunulan Hasanağa Bahçesi, dökülmeye başladı. Yeni hali ile 3 yıla yakın bir süredir kullanımda olan park gözle görülür şekilde çürümeye yüz tuttu. Bakımsızlıktan her yeri bozulan parkın ilk olarak etrafını çevreleyen tartan pist bozuldu. Pistin birçok noktasında çatlamalar ve zeminde yıpranmalar yaşandı. Bazı vatandaşlar ise parkın her yerini çöplüğe çevirdi. Oluşan kötü görüntüler ise "Yazıklar olsun" dedirtti.


YOLDA TEHLİKE

Tartan pistin yanı sıra yine parkı çevreleyen bisiklet yolunda da bozulmalar meydana geldi. Yapılan altyapı çalışmalarının ardından belediye kazdığı yerleri eski haline getirmedi. Söz konusu bölge bisiklet yolunu kullananlar için ciddi tehlike oluşturmaya başladı. Parka gelenlerin atıklarını çöp tenekelerine yerine su içmek için yapılan musluklara atması da çirkin görüntülerin üstüne...