29 / 04 / 2024

izmir hastane yatırımları

izmir hastane yatırımları

2019 yılında İzmir'de açılması planlanan hastane sayısına ve Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nin kapatılıp kapatılmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir'e 100 yataklı hastane geliyor!

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin 3. büyük kenti İzmir'de 100 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi inşa edecek.

Can Sağlık Grubu'ndan İzmir’e 100 yataklı hastane!

Can Sağlık Grubu, 30 milyon dolarlık bir yatırımla İzmir'e 100 yataklı yeni bir hastane inşa etti.

İzmir'in 4 ilçesine sağlık yatırımı müjdesi!

İzmir sağlık alanında yatırım hamlesi yapacak. Önümüzdeki günlerde çok sayıda sağlık yatırımı hizmete açılacak ve birçok hastanenin de inşaatına başlanacak. İzmir bu yeni yatırımlarla sağlıkta önemli bir ivme yakalayacak.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

İzmir için hazırlanan projeler ve yatırımlar mecliste!

2002-2018 yılları arasında yıllara göre İzmir için hazırlanan projelere ve ile yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Başbakan Yıldırım, İzmir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, KOSBİ Aktüel’e verdiği röportajda 520 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği kentin ekonomisini güçlendirecek yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Yıldırım “İzmir’in ve İzmirlilerin gönlümde çok ayrı bir yeri var” dedi

izmir hastane yatırımları Haberi

izmir hastane yatırımları

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, 2019 yılında İzmir'de açılması planlanan hastane sayısına ve Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nin kapatılıp kapatılmayacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Sertel, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Sertel, ''İzmir ile özdeşleşmiş Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi, 7 bin 112 metrekare alanda 1978 yılından buyana hizmet veriyor. İzmir'in merkezinde olan, her yerden ulaşım kolaylığı ile günde 2 bin 500 ila 3 bin hastaya hizmet veren hastane hemen hemen tüm branşlarda sağlık hizmeti sunuyor. İzmir kamuoyunda son günlerde Alsancak Nevvar Salih İşgören Hastanesi'nin kapatılacağı veya özel bir dal da hizmet vermeye başlayacağına yönelik iddialar dile getiriyor.'' diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in soruları:
1- 40 yıldır Alsancak'ta hizmet veren Nevvar Salih İşgören Devlet...