28 / 04 / 2024

izmir hayvan mezarlığı

izmir hayvan mezarlığı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seyrek Köpek Bakımevi'nin yanına bakıma muhtaç sokak hayvanları için yeni bir yuva yaptı. Alanın hemen bitişiğinde ise hayvan severlerin kaybettikleri minik dostlarını defnedebilecekleri hayvan mezarlığı oluşturuldu

İzmir Selçuk'taki sera, mezarlık oluyor!

İzmir'in Selçuk ilçesinde Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından kullanılan seranın yerine mezarlık yapılacak

İzmir'in ilk hayvan mezarlığı hazır!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seyrek Köpek Bakımevi'nin yanına bakıma muhtaç sokak hayvanları için yeni bir yuva yaptı. Alanın hemen bitişiğinde ise hayvan severlerin kaybettikleri minik dostlarını defnedebilecekleri hayvan mezarlığı oluşturuldu

İzmir Mezarlıkbaşı'ndaki Hahamhane yarı çöplüğe dönüştü!

İzmir'in Mezarlıkbaşı semtinde tarihi sinagogların bulunduğu mahallede bir dönem Yahudi cemaatinin yönetim evi olarak kullanılan, içinde geniş bahçesi bulunan Hahamhane, evsizlerin barınağı oldu.

İzmir Menemen'e yeni kompleks inşa ediliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 43 dönümlük araziye, barınak ve 4 bin kapasiteli hayvan mezarlığı kuracak. İçinde Rehabilitasyon Merkezi'nin de yer alacağı 5.6 milyon liralık kompleksin yaz başında hizmete açılması planlanıyor.

Alanya’ya hayvan barınağı ve mezarlığı yapılıyor!

Alanya Demirtaş Mahallesi’nde Orman Genel Müdürlüğü’nden tahsisi yapılan 24 dönüm alan içerisine yapımına başlanan Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi için temel atma töreni düzenlendi.

Sulusaray Belediyesi'nin 2 mezarlık arazisine haciz geldi!

Tokat’taki Sulusaray Belediyesi’nin 2 mezarlık arazisi ve 25 taşınmazı borçları nedeniyle haczedildi. Belediye Başkanı Demirkol, ‘Bu duruma üzülmemek elde değil. Buradaki geçmiş hepimizin’ dedi..

Bilecik'te mezarlıklar genişletilerek yeniden düzenlenecek!

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Soğuksu Mezarlığı'nda, mezarlık ziyaretine gelen vatandaşların ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri amacıyla bordür ve kilit taşı düzenlemesi gerçekleştiriliyor. Genişletme çalışması yapılıyor.

Bien çocuklara hayvan sevgisi aşılıyor!

Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen etkinlikte Bien, Metrocity AVM’de düzenlenen 2015 Metrocity takvimi için birbirinden sevimli kedi ve de köpeklerin yarıştığı etkinliğe sponsor oldu.

İzmir'deki girişimci adaylara emlakçılık fırsatı sunuluyor!

Gayrimenkul değerleme ve geliştirme konularında danışmanlık hizmeti sunan Arthur & Miller Real Estate'in, "Bölge Korumacılığı" sistemine dayalı franchise modeli, izmir'deki girişimci adaylarına, emlak sektöründe kendi işinin sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ankara'da başıboş 100 bin hayvan için tedbir!

Kentte 100 bine yakın başıboş hayvan olduğuna dikkat çekilen Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Sahipsiz hayvanlar için ‘Ankara Sokak Hayvanlar Komisyonu’ kurulması kararlaştırıldı. Peki neler yapılacak?

MAKÜ Hayvan Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

MAKÜ tarafından yapımına 2 yıl önce başlanan, Türkiye ve Avrupa Birliği ülkelerindeki hastaneler arasında en büyük ve donanımlısı olduğu belirtilen Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı.

Güneykent Mezarlığı genişletme çalışmaları devam ediyor!

Mersin’in en eski ve en büyük mezarlığı olan Akbelen Şehir Mezarlığı’nın tamamen dolması üzerine faaliyete giren Güneykent Mezarlığı’nda yer açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Eyüp Odayeri Mezarlık Altı imar planı 8 Aralık'ta askıdan indiriliyor!

Eyüp Odayeri Köyü - Mahallesi, Mezarlık Altı Mevkii, 1 pafta, 81 ve 82 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, 8 Aralık 2014'te askıdan indiriliyor. İmar planı, 7 Kasım 2014'te ilanen askıya çıkarılmıştı.

izmir hayvan mezarlığı Haberi

izmir hayvan mezarlığı

Yardıma muhtaç sokak hayvanlarının tedavi ve rehabilitasyonu için Seyrek'te "Can Dostlar Yuvası" kurdu. Aynı anda 1000 kedi ve köpeği misafir edebilecek olan, hayvanların her türlü ihtiyacının karşılanabileceği kompleks, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Alanda ayrıca, kentte ilk olarak hayvanseverlerin kaybettikleri minik dostlarını defnedebilecekleri 4 bin kapasiteli hayvan mezarlığı da oluşturdu. Yeni yuva ve mezarlık 5.6 milyon TL'ye mal oldu.


YENİ BİR BARINAK DAHA GELİYOR

Sasalı Kent Ormanı içindeki barınağı kapatılarak Seyrek'e nakledilecek. Alan içinde mevcut olan ve teknik donanımıyla bir hastane kapasitesine sahip "Hayvan Rehabilitasyon Merkezi"nde yine tedavi, ameliyat ve kısırlaştırma işlemleri, bugüne kadar olduğu gibi devam edecek. Kentin önemli bir ihtiyacına cevap verecek olan yuvada, yardıma ihtiyacı olan sokak hayvanları, geçici bir süre tedavi ve rehabilitasyon için konuk edilecek. Yeni tesisin...