29 / 07 / 2024

izmir ihaleleri

izmir ihaleleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’yı Otogar’a bağlayacak 2,5 kilometrelik tünel ihalesinden hemen iki gün sonra, aynı güzergahtaki 2 viyadük ile 3 adet karayolu alt ve üstgeçidi kapsayan yol ve kavşak düzenlemesi için ihaleye çıktı. Büyükşehir’in bu önemli projesine 13 firma teklif sundu.

İzmir'in iki dev ulaşım projesine iki ayrı ihale!

Buca ve Bornova'yı birbirine bağlaması planlanan 2.5 kilometresi derin tünelle aşılacak toplam 7 kilometre uzunluğundaki yol projesi için önümüzdeki ay ihaleye çıkılıyor.

Çiğli'de 2 milyon 745 bin 600 liraya 9 bin 152 metrekare arsa!

İzmir Çiğli Belediye Başkanlığı tarafından bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre İzmir Çiğli'de 9 bin 152 metrekare arsa 2 milyon 745 bin 600 liraya satılıyor. İhale 19 Şubat'ta gerçekleştirilecek...

İzmir Çeşme ve Trabzon Ortahisar'da satılık arsalar!

İzmir ve Trabzon'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 25 Temmuz ve 1 Ağustos'ta yapılacak.

İzmir Güzelbahçe'de 9 adet 2+1, 3+1 konut ile İstanbul Şile'de 10 arsa satılıyor! Belediyelerden Temmuz fırsatı! 

İzmir Güzelbahçe Belediyesi ve İstanbul Şile Belediyesi, 19 adet gayrimenkulü satıyor. Peki iki büyükşehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İzmir ve Afyonkarahisar'da satılık 5 arsa! Taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 26 Haziran ve 12 Temmuz'da yapılacak.

Karayollarından İstanbul ve İzmir'de satılık 4 gayrimenkul!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Ankara, İstanbul, İzmir'de 40-50 bin TL'ye arsa satışı...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Haziran ve Temmuz 2024 tarihlerinde Konya, Tokat ve Kütahya'da uygun fiyatlarla arsa ve arazi satış ihaleleri düzenleyeceğini duyurdu. Buna göre, satışa sunulacak olan taşınmazların detayları da belirtildi.

Milli Emlak'tan 12 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi müjdesi! Temmuz 2024 ihaleleri tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kütahya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri Temmuz 2024 içerisinde yapılacak.

İzmir ve Mersin'de satılık 4 arsa! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir ve Mersin'de yer alan 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Haziran ve 12 Haziran'da yapılacak.

İzmir Karaburun ve Kocaeli Gebze'de satılık 4 arsa!

İzmir ve Kocaeli'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların radarına giren satış ihaleleri 29 Mayıs ve 30 Mayıs'ta yapılacak.

Belediyelerden Mayıs fırsatı! İzmir ve Nevşehir'deki 9 arsa satışa çıktı!

İzmir ve Nevşehir'de yer alan 9 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 15 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve bir şehirde daha satılık gayrimenkul! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Van'da yer alan iki adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir ve bir ilde daha arsa, bina ve otopark satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Şanlıurfa'da yer alan arsa, bina ve otopark satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve Bursa'da satılık 11 arsa!

İzmir ve Bursa'da yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 27 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan İzmir ve 1 şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihaleleri 4 Nisan ve 25 Nisan tarihlerinde yapılacak.

izmir ihaleleri Haberi

izmir ihaleleri


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatacak dev proje için peşpeşe iki ihale birden gerçekleştirdi. Buca ile Bornova’yı birbirine bağlayacak 7 kilometrelik "Buca-Onat Caddesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çevre Yolu Arası Bağlantı Yolu" projesi kapsamındaki 2.5 kilometrelik “derin tünel” ihalesini 20 Aralık Salı günü yapan Büyükşehir Belediyesi, bu kez aynı proje içinde yer alan 2 adet viyadük ile 2 adet altgeçit ve 1 adet üst geçit yapılması işlerini kapsayan yol ve kavşak düzenlemesi için ihaleye çıktı. İhale Komisyonu tarafından, ilk oturumda 13 istekli firmanın verdiği teklifler ve belgeler tek tek okundu. Komisyon değerlendirmesinin ardından önümüzdeki günlerde kazanan firma açıklanacak. 

İhaleye katılan firmalar ve teklifleri ise şöyle: 

GÜLERMAK AĞIR SANAYİ İNŞAAT VE TAAHHÜT A.Ş. : 66 milyon 217 bin 854 TL

CEMİLOĞLU GRUP...