15 / 05 / 2024

İzmir İli İlçelerinin Sorunları

İzmir İli İlçelerinin Sorunları

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir’in 30 ilçesini tek tek inceleyerek “İzmir İli İlçelerinin Sorunları, Çözüm Önerileri ve Yatırım Olanakları” raporunu hazırladıklarını belirtti,

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

İzmir Çiğli'de satılık 23 bin 686 metrekare arsa! 87 milyon TL'ye...

İZELMAN A.Ş., İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi 35280 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor...

İzmir Çiğli'de satılık ticari gayrimenkul!

İzmir İli Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 11599 ada, 1 parselde bulunan Migros Süpermarket kullanımlı ticari gayrimenkul satılıyor. 

Çiğli'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Sasalı Köyü'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 220 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Çiğli'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Çiğli'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsası 11 milyon 172 bin 153 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Tariş Üzüm Birliği'nden Çiğli'de satılık arsa!

Mülkiyeti Tariş Üzüm Birliğine ait olan İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul kapalı zarf teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı. 

İzmir Çiğli'de 17 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 17 milyon 24 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çiğli'de 22.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan 2 fabrika toplamda 22 milyon 263 bin 903 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Çiğli'de 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa 11 milyon 812 bin 800 TL bedel ile mahkeme kararıyla satışa sunuldu. 

Çiğli Atatürk OSB'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Çiğli İlçesi'nde Atatürk OSB içerisinde yer alan fabrika 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 14 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Çiğli'de 14.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 14 milyon 715 bin 181 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu fabrika için ilk ihale tarihi 22 Şubat 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Çiğli'de 22.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan 2 adet fabrika toplamda 22 milyon 263 bin 903 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir İli İlçelerinin Sorunları Haberi

İzmir İli İlçelerinin Sorunları

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir’in 30 ilçesini tek tek inceleyerek “İzmir İli İlçelerinin Sorunları, Çözüm Önerileri ve Yatırım Olanakları” raporunu hazırladıklarını belirtti, “Genel sorunların yanı sıra her ilçenin ayrı üstünlükleri ve sorunları var. Bunlara göre yapılacak bir planlama hem ilçelerimizi hem de kentimizi çok daha ileriye taşır” dedi.


İTO tarafından “İzmir İli İlçelerinin Sorunları, Çözüm Önerileri ve Yatırım Olanakları” raporu hazırlandı. İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş; ekonomik rekabetin ülkeler düzeyinde olduğu kadar kentler düzeyinde de son derece sert bir şekilde yaşandığını belirterek, bu nedenle yerel zenginlik, çeşitlilik ve birikimlerin ortaya çıkarılmasının çok önemli olduğunu söyledi. İzmir’in de bu açıdan son derece şanslı bir kent olduğunu belirten Demirtaş, “Yaşanacak şehir olan İzmir, tüm ilçeleri ile...