04 / 05 / 2024

İzmir İnovasyon Merkezi ne zaman bitecek

İzmir İnovasyon Merkezi ne zaman bitecek

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında inşaatına başlanan İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi (İZTEKGEB) İnovasyon Merkezi’nin faaliyete geçmesi için geri sayım başladı. İnşaatı devam eden İnovasyon Merkezi ocak ayı sonunda hizmete girecek

Mondi İzmit İnovasyon Merkezi açıldı!

Mondi'nin  İzmit İnovasyon Merkezi Mondi İzmit Fabrikası'nda açıldı. Türkiye tesislerindeki açılış töreni ve kutlamalara katılan Oluklu Mukawa Inovasyon Başkanı Jan Blankiewicz, “Yenilenen merkezin ekip ruhunu çok daha fazla artıracağına gerçekten inanıyorum'' dedi.

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi'nin temeli atıldı!

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi (ETİM) binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi açıldı!

ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi hizmete açıldı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasını yaptı.

Küçükçekmece Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından kurulan ‘Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (KÜGİM) düzenlenen törenle kapılarını girişimcilere açtı.

Akıllı Referans Bina İnovasyon Merkezi kuruluyor!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ),İpekyolu Kalkınma Ajansı mali desteği ile Akıllı Referans Bina İnovasyon Merkezi (ARBİM)’i kuruyor.

Necip Nasır: İzmir'in yüzde 85'i dönüşmeli!

Çanakkale'de art arda meydana gelen depremler İzmir'de de kendini hissettirirken, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır da birinci derecede deprem kuşağı içinde yer alan İzmir'in merkezi başta olmak üzere; büyük çoğunluğun kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Baumit, ısı farklılıklarına yanıt verebilecek ürünler geliştiriyor!

Baumit, İnovasyon Merkezi’nde farklı iklim koşulları ve mevsimler arası ısı farklılıklarına yanıt verebilecek yüksek standartlarda ürünler geliştiriyor. Ancak öyle iki sıcaklık derecesi var ki ürünlerin uygulamalarında çok dikkat edilmesi gerekiyor.

Samsung MENA bölgesindeki ilk inovasyon merkezini İstanbul'da açtı!

Samsung Electronics Türkiye, MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesindeki ilk Samsung İnovasyon Merkezi'ni Türkiye'de açtı.

İzmir Engelli Farkındalık Merkezi açıldı!

Türkiye'nin ilk Engelli Farkındalık Merkezi, Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir'de açıldı. Engellilerin yaşamındaki zorlukların deneyerek anlanması ve empati kurulmasını hedefleyen merkezin ilk ziyaretçisi Başkan Aziz Kocaoğlu oldu.

İzmir Dario Moreno Sanat Merkezi açıldı!

İzmir’e büyük bir tutkuyla bağlı olan müzisyen Dario Moreno’nun adının verildiği ‘Karataş Dario Moreno Sanat Merkezi’, sanatçının 48’inci ölüm yıldönümünde hizmete açıldı

İzmir Aliağa'ya tekne ve yat inşa merkezi kuruluyor!

İzmir Aliağa Çaltılıdere'de 150 firmanın faaliyet göstereceği tekne ve yat inşa merkezi kuruluyor.

İzmir İnovasyon Merkezi ne zaman bitecek Haberi

İzmir İnovasyon Merkezi ne zaman bitecek


Geçtiğimiz yıl ağustos ayında inşaatına başlanan İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi (İZTEKGEB) İnovasyon Merkezi’nin faaliyete geçmesi için geri sayım başladı. Bütçesi 7 milyon TL olarak belirlenen, 5 milyon 250 bin TL’sini İzmir Kalkınma Ajansı’ (İZKA)’nın karşıladığı İZTEKGEB AŞ’de inşaatı devam eden İnovasyon Merkezi ocak ayı sonunda hizmete girecek. Merkez, nitelikli tekno girişimcileri ortaya çıkaracak ve ihtiyaç duyacakları temel gereksinimleri karşılayacak. 


İzmir’in kalkınma performansının istenilen seviyede olmaması sorunundan yola çıktıklarını söyleyen İZTEKGEB İnovasyon Merkezi Proje Yöneticisi Dr. Emrah Tomur, “İzmir’de tekno girişimci sayısı az. Olanlar ise inovasyon ve teknolojik gelişim, rekabet, bilgi ve yetenekte istenilen düzeyde değiller. Amacımız nitelikli tekno girişimcileri ortaya çıkaracak ve ihtiyaç duyacakları temel gereksinimleri karşılayacak alt, üst ve sosyal yapıyı sağlayacak bir merkez kurmak ve bu merkezin, sürdürülebilir...