28 / 04 / 2024

İzmir-İstanbul karayolu ulaşımı kapandı

İzmir-İstanbul karayolu ulaşımı kapandı

Kar nedeniyle geçtiğimiz Salı günü saat 15.00 sıralarında Akhisar ile Balıkesir arasında kapanan İzmir-İstanbul karayolu tam 45 saat sonra açıldı.

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara ulaşım müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorunlarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 95'i tamam!

İstanbul ile İzmir arası karayolu ulaşımını 9 saatten 3,5 saate indirmesi planlanan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 95'i tamamlandı.

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

İzmir-İstanbul Otoyolu’nda sona doğru!

İzmir-İstanbul karayolu ulaşım süresini 9 saatten 3 saate indirecek İzmir-İstanbul Otoyolu projesinin Gebze-Bursa kesimi de hizmete girdi.

İstanbul'un ulaşımını rayına oturtacak planlar yolda!

Kentleri geleceğe taşıyacak modern ve insan odaklı imar planlarına imza atan İmpo İmar ekibi, megaşehir İstanbul’un ulaşım projelerinin planlamasına da el attı.

Ulaşım sektörü bir araya geliyor!

Karayolu ulaşım sektörünün paydaşlarını bir araya getirmek ve projelerle ilgili bilgi paylaşımına aracı olmak amacıyla düzenlenen Karayolları Fuarı ile, Ulaşım sektörü bir araya gelecek.

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

İzmir-İstanbul karayolu ulaşımı kapandı Haberi

İzmir-İstanbul karayolu ulaşımı kapandı

Kar nedeniyle geçtiğimiz Salı günü saat 15.00 sıralarında Akhisar ile Balıkesir arasında kapanan İzmir-İstanbul karayolu tam 45 saat sonra açıldı. Yılbaşını araçlarının içinde çok zor şartlarda geçiren sürücüler Balıkesir ve İzmir yönüne doğru hareket etmeye...