02 / 05 / 2024

İzmir-İstanbul Otoyolu açılış

İzmir-İstanbul Otoyolu açılış

İzmir ve İstanbul arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürecek 2019’un yazına yetiştirilmeye çalışılan İzmir-İstanbul Otoyolu’nun Saruhanlı-Kemalpaşa etabı trafiğe açılıyor.

İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak?

İzmir-İstanbul Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüzde 95'inin tamamlandığı açıklanan proje kapsamında 3 tünel hizmete açıldı. Peki İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak? İşte cevabı...

İzmir-İstanbul Otoyolu’nda sona doğru!

İzmir-İstanbul karayolu ulaşım süresini 9 saatten 3 saate indirecek İzmir-İstanbul Otoyolu projesinin Gebze-Bursa kesimi de hizmete girdi.

İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 26.5 kilometresi bu yıl açılacak!

İzmir'de bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir-İstanbul Otoyol projesinin çalışmalarının sürdüğü Belkahve bölgesinde inceleme yaptı. Arslan, yıl sonuna kadar toplam 26 buçuk kilometrelik yolun kullanıma açılacağını müjdeledi.

İstinyePark İzmir bugün açılıyor!

Orjin Grup tarafından İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İstinyePark İzmir bugün açılıyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin İzmir'de yapılmış ikinci en büyük özel sektör yatırımı olan İstinyePark İzmir, kentin en büyük AVM'si olmaya aday...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

Hamza Dağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nu otoyol açılışına davet etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de gerçekleştireceği Koyundere- Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da davet etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, yıl sonunda tamamlanacak!

İzmir'in kuzey aksında, trafik sorununu önemli ölçüde azaltacak olan 96 kilometrelik Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, yıl sonunda tamamlanacak

İstanbul-İzmir Otoyolu açılışı için son 3 gün!

İstanbul ve İzmir arasındaki mesafeyi kısaltan, konforlu seyahat imkanı sağlayan İstanbul-İzmir Otoyolu 3 gün sonra açılıyor...

İzmir-İstanbul Otoyolu 8 Ağustos'ta hizmete açılacak!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürmesi planlanan İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 8 Ağustos'ta hizmete açılması planlanıyor.

İzmir-İstanbul Otoyolu’nun bir etabı daha açılıyor!

İzmir ve İstanbul arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürecek 2019’un yazına yetiştirilmeye çalışılan İzmir-İstanbul Otoyolu’nun Saruhanlı-Kemalpaşa etabı trafiğe açılıyor.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul- Bursa - İzmir otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor.

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak?

İzmir-İstanbul Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüzde 95'inin tamamlandığı açıklanan proje kapsamında 3 tünel hizmete açıldı. Peki İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak? İşte cevabı...

Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu bugün trafiğe açılıyor.

İstanbul- İzmir Otoyolu'nda son viraja girildi!

İzmir-İstanbul; arasını 2 saat 50 dakikaya indirmek için hayata geçirilen İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 26 kilometrelik bölümü açıldı.

Dünya çapında projeler peş peşe hizmete açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Haziran’da toplamda 9 milyar dolarlık bir proje olan İstanbul- İzmir Otoyolu’nun İzmit Körfez Geçişi’ni oluşturan Osmangazi Köprüsü’nün açılışını yaptıklarını aktararak, "20 Aralık’ta da bu kez Avrasya Tüneli’nin açılışını yapacağız" dedi.

İzmir-İstanbul Otoyolu açılış Haberi

İzmir-İstanbul Otoyolu açılış

Cumhuriyet tarihinin en büyük otoyol projeleri arasında gösterilen ve yapımına ara verilmeden devam edilen Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nda çalışmalar hızla devam ediyor. Proje kapsamında önemli bir etapta daha sona gelindi. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürecek otoyolun açılması için geri sayım başladı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen projede Edremit ayrımı - İzmir kesimi Saruhanlı Kavşağı ile Kemalpaşa Kavşağı arasının trafiğe açılması bakanlık tarafından onaylandı.

Otoyolun bu kesiminin, 1 Aralık 2018 tarihinde gece 00.01 sıralarında trafiğe açılacağı Resmi Gazete'de yayınlandı. Açılacak bölgeyle birlikte önemli bir etap daha tamamlanmış oldu. 

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 2019’un yaz ortalarında otoyolu tamamen hizmete açılacağını söylemişti.

Toplamda 426 kilometre uzunluğa sahip projenin tamamlanmasıyla İzmir ile İstanbul arasındaki mesafenin...