28 / 04 / 2024

İstinyePark İzmir bugün açılıyor!

İstinyePark İzmir bugün açılıyor!

Orjin Grup tarafından İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İstinyePark İzmir bugün açılıyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin İzmir'de yapılmış ikinci en büyük özel sektör yatırımı olan İstinyePark İzmir, kentin en büyük AVM'si olmaya aday...



Orjin Grup tarafından  İzmir  Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinyePark İzmir kapılarını bugün açıyor. İzmir'in en büyük AVM'si olmaya aday olan İstinyePark İzmir, kentte hayata geçirilen ikinci en büyük özel sektör yatırımı.

İstinyePark İzmir bugün açılıyor!

270 dükkan ve 45 restoranın yanı sıra kafelerin de bulunacağı İstinyePark İzmir'in açılış tarihini Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım açıklamıştı. Zafer Yıldırım, İstinyePark İzmir'in açılış tarihini şu şekilde duyurdu: 

"Açılış tarihimiz 9.9.2019'du. O zaman pandemi yoktu. Beklediğimizden farklı bir zamanda bitirebiliyoruz. Bunu Mart 2020'ye erteledik pandemi başladı. Pandemi olunca 2020 Eylül dedik o da olmadı. Sonra 2021 Mart'ta açalım diye düşündük. Mart ayında da kiracılarımız çok yorgun oldu. Bütün kiracılarımız nereyi kapatıp nereyi açabilirim hesap yaparken yeni bir yer açmaları çok zordu tabi. İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız."

İstinyePark İzmir bugün açılıyor!

İstinyePark İzmir'in günde 45 bin kişi tarafından ziyaret edilmesi öngörülürken, proje kapsamında 4 bin kişiye istihdam sağlanması hedefleniyor. 2 bin 430 araç kapasitesi bulunan dev bir otoparkın da yer aldığı projenin temeli 2017 Temmuz'da atıldı. İstinyePark İzmir projesinin inşaat ve konsept kalitesi açısından İstanbul'dan daha üst seviyede olduğuna dikkat çekiliyor.

İstinyePark İzmir mağaza listesi

İstinyePark İzmir projesinde ünlü mağazalar ve markalar bulunuyor. Peki İstinyePark İzmir'de hangi mağazalar var? İşte İstinyePark İzmir mağaza listesi...

İstinyePark İzmir'de Armani, Beymen, Beymen Club, Calvin Klein, Chanel, Gant, Fred Perry, Massimo Dutti, Vakko, Victoria’s Secret, Zara Home markaları yer alacak. Bu markaların yanı sıra dev projede Nusr-et'in de restoran açacağı belirtildi. 

İstinyePark İzmir bugün açılıyor!

İstinyePark İzmir'e nasıl gidilir?

İstinyePark İzmir projesi İzmir'in Karabağlar ilçesinde yer alıyor. Merkezi konumuyla dikkat çeken proje Üçkuyular Mahallesi'nde 14. Sokak'ta konumlanıyor.

İstinyePark İzmir bugün açılıyor!

İstinyepark İzmir'e nasıl gidilir? Lokasyon bilgisi!

İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön