28 / 04 / 2024

İzmir Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

İzmir Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İzmir Şehir Hastanesi'nin bugün hasta kabulüne başlayacağını açıkladı. İzmirlilere müjde, İzmir Şehir Hastanesi bugün açılıyor...



İzmir Şehir hastanesi bugün kapılarını açıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca  İzmir  Şehir Hastanesi'nin bugün açılarak hasta kabullerinin başlayacağını duyurdu.


2 BİN 60 YATAKLI İZMİR ŞEHİR HASTANESİ BUGÜN AÇILIYOR!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2 bin 60 yataklı, toplam kapalı alanı 628 bin 15 metrekare olan Şehir hastanesinin, 337 polikliniği, 54 ameliyathanesi, 374 yoğun bakım ve 30 diyaliz yatağının bulunduğu belirtti.

Bakan Koca, İzmir Şehir Hastanesi, genel hastane ile birlikte kadın doğum ve çocuk hastanesi, kalp damar ve kardiyoloji hastanesi, onkoloji hastanesi, fizik tedavi hastanesi, adli psikiyatri hastanesi, kemik iliği merkezi, organ nakli merkezi, inme merkezi, uyku merkezi ve iperbarik oksijen tedavi merkezini içerdiğini açıkladı. Koca hastanenin bugün açılacağının müjdesini dün vermişti. 

İzmir Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

İSTANBUL HASDAL ŞEHİR HASTANESİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Şehir Hastanleri Türkiye'nin dört bir yanına açılmaya devam ediyor. Son günlerde İstanbul'daki Hasdal Şehir Hastanesi ile ilgili bir iddia ortaya atılmıştı. Kolin İnşaat tarafından, İstanbul’da Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatının durdurulduğuna dair iddialar gündeme geldi.

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesine bağlı Hasdal’da, Orgenaral Ragıp Uluğbay Kışlası’nın 950 bin metrekarelik bir bölümünü de kapsayacak şekilde yapılmak istenen ve milyarlarca lira harcanan şehir hastanesi ile ilgili bir iddia ortaya atılmıştı. Hastanenin 7 Haziran tarihinde teslim edilmesi beklenitken, inşaat çalışmasında hala dal kıpırdamaması ''inşaat durdu mu?'' sorusunu ortaya attı. 

Hastal Şehir Hastanesi'nin projesinin sadece “kaba inşaat” olarak adlandırılabilecek kısmının tamamlanabildiği görülürken binaların içerisinde elektrik, su ve ısınma tesisatları gibi çalışmaların yapılmadığı anlaşılıyor.  İnşaatla ilgili Kolin İnşaat tarafından  henüz bir açıklama gelmedi. 

İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

Geri Dön