02 / 05 / 2024

izmir Kampüs life iletişim

izmir Kampüs life iletişim

9 bin 317 metrekare alan üzerinde yükselen İzmir Kampüs Life projesi İzmir Çiğli'de hayata geçiriliyor. Kent merkezine 30 kilometre mesafede yer alan Çiğli Kampüs Life fiyatları haberimizde yer alıyor.

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 35'i tamam!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olarak hayata geçiriliyor.  Hastane inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Bilnet Okulları İzmir ve Ankara'da kampüs açacak!

Bilfen Şirketler Grubu’nun yeni okul markası Bilnet Okulları, ikisi İzmir’e biri Ankara’ya olmak üzere 3 yeni kampüs açmaya hazırlanıyor. 

İzmir Allianz Kampüs'te inşaat çalışmaları başladı!

İzmir Allianz Kampüs'te inşaat çalışmaları başladı. Kampüsün 2018'in ilk yarısında tamamlanması planlanıyor.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü 10 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’nin ilk sosyal yaşam kampüsü, Cumartesi günü İzmir'de açılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki en büyük yatırımı niteliğini taşıyan dev tesisin açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Allianz, İzmir’e 17 dönümlük kampüs kuruyor!

Yaklaşık bir asırdır Türkiye’de hizmet veren Allianz, ülkenin geleceğine yatırım yaparak bölgesel büyüme kararı aldı. Sigorta sektörünün lideri, Allianz Tower’ın ardından Allianz Kampüs ile İzmir’e operasyon merkezi kuruyor.

İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

İzmir Bayraklı Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş, İzmir İli Bayraklı İlçesi, Laka Mahallesi mevkiinde İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü inşaatında sona gelindi!

2013 yılında temeli atılan, büyüklüğü ve sahip olduğu özellikleriyle Türkiye'de bir ilk olacak İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü büyük ölçüde tamamlandı. Dev tesis, ilk olarak İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK) üyelerine tanıtıldı.

İzmir’e 150 milyon TL’lik kampüs yapılacak!

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları İzmir’e 150 milyon TL’lik yatırım yapacak. İki kampüs ile Bahçeşehir Kolejleri genişlerken, yeni Uğur Okulları kampüsleri hayata geçecek.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü inşaatı devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi içinde huzurevinden engelliler merkezi ve spor salonuna kadar pek çok önemli ihtiyaca yanıt verecek olan Türkiye'nin ilk ve tek 'Sosyal Yaşam Kampüsü'nü hayata geçiriyor.

İzmir sosyal yaşam kampüsü inşaatı yıl sonunda tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentlilerin pek çok önemli ihtiyacını aynı merkezde giderilebileceği, geniş yelpazede hizmet verecek sosyal yaşam kampüsünü yıl sonunda tamamlamak için çalışmalarını hızlandırdı.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü'nde 350 yataklı huzurevi de olacak!

Türkiye’nin en büyük sosyal yaşam kampüslerinden biri İzmir Buca’da inşa ediliyor. 64.8 milyon liralık yatırım bedeline sahip olan İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü'nde 350 yataklı huzurevi de olacak.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü'de çalışmalara hız verildi!

Türkiye’nin en büyük sosyal yaşam kampüsü, İzmir'in Buca ilçesinde yükseliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kampüste huzurevi, engelli eğitim merkezi, yaşlı rehabilitasyon merkezi bulunuyor.

izmir Kampüs life iletişim Haberi

izmir Kampüs life iletişim

Yita İnşaat imzası ile inşaa edilen Kampüs Life projesi toplam 155 daireden meydana geliyor. Proje daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Dairelerin yanı sıra 4 ticari birimi de içerisinde barındıran İzmir Kampüs Life projesi teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Çiğli Kampüs Life fiyatları

1+1 daireler 102 bin 600 TL,

2+1 daireler ise 128 bin 800 TL' den başlıyor. 


Çiğli Kampüs Life iletişim

Tel: 0 232 323 25 20 

Web: [email protected] 

Beyza...