02 / 05 / 2024

izmir karayolları arazisi

izmir karayolları arazisi

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli İzmir' de karayollarına ait arazinin satış süreciyle ilgili olarak yasal prosedürlerin tamamlandığında satışın gerçekleştirilecek ve hazineye aktarılacak olmasını belirtti...

Yasal süreç tamamlandığında karayolları arazisinin satışı gerçekleşecek!

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İzmi r'de karayollarına ait arazinin satış süreciyle ilgili olarak, "Yasal prosedürler tamamlandığında satış gerçekleşecek ve hazineye kaynak aktarılacaktır." dedi

Karayolları İzmir Urla'da 4 arazi satacak! Yazlık bölgelerde arazi arayanlara büyük fırsat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü İzmir Urla Bademler'de yer alan dört adet araziyi satışa çıkardı.

Burhan Karaçam'da Çiftçiler Holding'e dava açmış!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 1974 yılında açıldı. Köprü açılmadan önce bugün Zorlu Center'in yer aldığı Karayolları arazisi, aslında Çiftçiler Holding'e aitti.

Antalya Karayolları arazisi çekim merkezi olacak!

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek sorunları dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya 256 milyonluk alt yapı yatırımı yaparken, kent geneline yapılan yatırımın ise 764 milyon lira olduğunu söyledi. 

İzmir’de 2017'de 2.3 milyar liralık kamu arazisi satıldı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre, İzmir’de 2017'de 2 milyar 349 milyon lira değerinde kamu arazisi satıldı. 

Maltepe karayolları arazisi için kamuda kalsın talebi!

Küçükyalı Karayolları Dayanışması, Maltepe’de Karayolları arazisinin  imara açılmamasını, kamu kullanımında kalmasını talep etti..

Maltepe Küçükyalı sakinlerinden karayolları arazisi eylemi!

Maltepe Küçükyalı Karayolları arazisinin imara açılamasına tepki gösteren mahalle sakinleri dün eylem yaptı.

Küçükbay Grubu’nun İzmir'deki arazisi mecliste konu oldu!

CHP İzmir Milletvekili Ahmet Tuncay Özkan, Sahibi FETÖ/PDY soruşturmasında tutuklu bulunan bir firmaya İzmir'de bir fabrika arazisi için 2014 yılı Nisan ayında imar izni verildiğine dair iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Maltepe'deki özelleştirilen Karayolları arazisi mecliste konu oldu!

İstanbul'un Maltepe ilçesindeki bir arazinin imar planında yapılan değişikliğe ilişkin sorunlar meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi soru önergesi hazırladı..

Küçükyalı Karayolları arazisi meclis gündeminde!

TOKİ’ye devredilen ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ihaleyle imara açılan İstanbul Maltepe’deki Karayolları arazisi Meclis gündemine taşındı.

Maltepe halkı Küçükyalı Karayolları arazisi için dava açacak!

Maltepe halkı, Küçükyalı Karayolları arazisinin ticari konut alanı haline getirilerek ihale edilmesine tepki göstererek ihalenin iptali için dava açma hazırlığında olduklarını belirtti.

Küçükyalı Karayolları Arazisi ihalesi protesto edildi!

26 Mayıs günü ilk ihalesi gerçekleştirilen Karayolları Arazisi'nin ihalesini en yüksek teklifi veren Tahincioğlu Gayrimenkul kazandı. İhale Maltepeliler tarafından protesto edildi.

Küçükyalı Karayolları arazisi ihalesinin 2. oturumu 7 Haziran'da!

Küçükyalı Karayolları arazisi ihalesinin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren ikinci oturumu 7 Haziran Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Küçükyalı Karayolları arazisi şehir parkına dönüştürülmeli!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı’daki karayolları arazisinin önemli bir bölümünün şehir parkına dönüştürülmesini istediklerini, ancak TOKİ'nin daha önce olur vermesine rağmen kararından caydığını söyledi.

izmir karayolları arazisi Haberi

izmir karayolları arazisi

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İzmir'de karayollarına ait arazinin satış süreciyle ilgili olarak, "Yasal prosedürler tamamlandığında satış gerçekleşecek ve hazineye kaynak aktarılacaktır. Bu kaynakla İzmir'e ve Türkiye'nin başka bölgelerine yapılan kamu yatırımları finanse edilecek" görüşünü bildirdi.


Denizli, yaptığı yazılı açıklamada, Bornova ilçesinde bulunan karayollarına ait arazinin Özelleştirme İdaresi'nce yürütülen satış sürecine karşı çıkan CHP destekli çevrelerin kendisi ile ilgili eleştirilerini anlamakta zorlandığını belirtti.


İzmir'in Balçova, Mavişehir gibi semtlerinde verdikleri ruhsat ve yaptıkları imar tadilatlarıyla bölgeyi adeta AVM tarlası haline getirenlerin CHP'li belediyeler olduğunu savunan Denizli, açıklamada şu görüşlere yer verdi:


"Vicdan sahibi herkese soruyorum. İzmir'de hangi parti şehircilik ilkelerini ayaklar altına alarak Balçova'yı 1 kilometre boyunca adeta AVM tarlası haline getirmiş, trafiği felç eden imar düzenlemelerini yapmıştır. Bu imarlar, plan tadilatları...