06 / 05 / 2024

izmir karayolları arsa

izmir karayolları arsa

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanİığı'na bağlı Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü arasında, Laka köyü ile otoyol arasında kalan iki parselden oluşan 107 dönümlük arazi krizi çıktı...

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Karayolları bu ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 

Karayolları Genel Müdürlüğü Malatya Yeşilyurt'ta dört adet arsa satacak. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak açıklandı.

Karayolları, Ankara'da konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan İzmir'de arsa satışı! Bu habere hemen bakın!

Milli Emlak, İzmir Buca'daki bir araziyi satışa çıkardı. İşte 8 milyon 567 bin TL'ye satışa çıkarılan arazi ile ilgili detaylar...

Yatırımcılar dikkat! Milli Emlak İzmir'de arsa satıyor! 

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesi Yenifoça - Fatih Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ 27 ilde arsa satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle İstanbul, Ankara, İzmir'de arsa sahibi olabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, 27 ildeki 349 arsa satışa sunuluyor. 3 büyükşehrin de yer aldığı arsa satışına ilişkin detaylar açıklandı...

İzmir'deki arsa mağdurlarının sorunu çözülüyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Balçova ilçesinde 1980 yılından bu yana çözülemeyen ve kamuoyunda "arsa mağdurları" şeklinde bilinen konuya ilişkin bir toplantı yapıldığını söyledi ve sorunun çözüme kavuşturulacağını belirtti.

İzmir’de arsa sahibi ve ev sahipleri arasında yıkım savaşı!

İzmir’de 1987 yılında yapılan Özmavikent Konut Yapı Kooperatifi ile arazi sahibi arasında yer alan anlaşmazlık 33 yıl boyunca hukuk savaşına döndü. Arsa sahibi, binalar için yıkım kararı verdirdi.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü; Düzce İli, Merkez İlçesi, Cedidiye Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 50 bin 987 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

İzmir Menderes'te 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Bulgurca-Büyükovacık mahallesinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 830 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.  

Gebze-İzmir Otoyolu konut, imarlı arsa ve tarla fiyatlarını katladı!

Endeksa, Gebze-İzmir Otoyolu projesi güzergahında bulunan Bursa ve İzmir‘de konut, imarlı arsa ve tarla fiyatlarındaki değer artış oranlarını açıkladı...

İzmir Menderes'te 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir İli, Menderes İlçesi, Bulgurca-Büyükovacık mahallesinde yer alan arsa 5 milyon 100 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın ihalesi 21 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 10.00 ‘da yapılacak.

İzmir Çeşme'de 5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Ilıca Mahallesi Kumluk mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 11 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

izmir karayolları arsa Haberi

izmir karayolları arsa

Bornova ilçesi Ergene Mahallesi'nde Hazine'nin mera gerekçesiyle 2005'te İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden mahkeme yoluyla aldığı 107 dönümlük iki parsel, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar planında resmi tesise çevrildikten sonra Karayolları 2'nci Bölge Müdürlüğü'ne tahsis edildi. Araziyi mera vasfından çıkarmak için ot parasını bile ödeyen ve tescil başvurusu yapan Büyükşehir Belediyesi, Bakanlık planın iptali için dava açacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanİığı'na bağlı Karayolları 2'nci Bölge Müdürlüğü arasında, Bornova Ergene Mahallesi'nde Laka köyü ile otoyol arasında kalan iki parselden oluşan 107 dönümlük arazi krizi çıktı.

Krize neden olan 6 ve 7 parseller 1996 yılında küçük sanayi sitesi alanı Belediye Hizmet alanı, Sosyal Tesis Alanı ve Sağlık Tesis Alanını içeriyordu. Bazı plan değişikliklerine uğrayan araziyle ilgili en son 2007...