10 / 05 / 2024

izmir karayolları arsası

izmir karayolları arsası

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bornova Kazımdirik mahallesindeki biri 27 bin 399 metrekare, diğeri 54 bin 181 metrekare büyüklüğündeki arsa ve üzerindeki binaları satışa çıkardı, arsalar için son teklif verme tarihi 19 Eylül 2013...

İzmir Balçova'da kooperatif arsası 'üyelere haber verilmeden satıldı' iddiası!

İzmir Balçova'da yer alan 47 senelik kooperatifin arsası, üyelerin iddiasına göre habersiz ve değerinden daha düşük bedelle satıldı. İşte ayrıntılar...

Vera Konsept GYO ÖİB'in İzmir Konak arsası için pazarlık görüşmelerine katılıyor! 

Vera Konsept GYO, ÖİB tarafından İzmir Konak Mersinli arsasının özelleştirilmesi kapsamında açılan ihaleye katıldı. Şirket nihai pazarlık görüşmelerine davet edildi. İşte ayrıntılar... 

Karayolları İzmir Urla'da 4 arazi satacak! Yazlık bölgelerde arazi arayanlara büyük fırsat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü İzmir Urla Bademler'de yer alan dört adet araziyi satışa çıkardı.

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'daki 3 arsasının yüzde 50 hissesini 1.1 milyar TL'ye sattı! 

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'da yer alan 3 adet arsasının yüzde 50 hissesini, T.C.Ziraat Bankası A.Ş ve T.Halk Bankası A.Ş Mensupları Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'na sattı. İşte ayrıntılar...

İdealist GYO İzmir Aliağa arsasının değeri ne kadar?

İdealist GYO'nun İzmir Aliağa arsası için 16 milyon 500 bin TL değer takdir edilirken, KDV dahil toplam değeri 19 milyon 470 bin TL olarak belirlendi. 

İzmir Kemalpaşa'da 46.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Kemalpaşa İcra Dairesi, İzmir Kemalpaşa'da yer alan fabrika ve arsasını 46 milyon 199 bin 75 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Bornova'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

T.C. İzmir 14. İcra Dairesi, İzmir ili, Bornova ilçesi, Doğanlar Mahallesi, 512 ada 1 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 9 milyon 777 bin 700 TL'ye satıyor...

Mistral GYO İzmir Konak arsası 2020 değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İzmir İli; Konak İlçesi; Mersinli Mah. 8554 ada 6 parsel arsa vasıflı gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

İzmir Büyükşehir'in Beyoğlu'ndaki arsası yine satılamadı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Beyoğlu’nda bulunan 700 metrekarelik arsası satılmaktan kurtuldu. Başkan Soyer, arsanın satışı için geri adım attı.

Vakıf GYO İzmir arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO İzmir arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Levent Uşkay İzmir'deki arsasına otel yerine zeytin sıkım tesisi kurdu!

İzmirli İşadamı vergi rekortmenleri arasında yer alan Levent Uşkay, Çeşme Ayasaranda'ya konut ya da otel yerine yeşil yatırım yaptı, 100 dönümlük alana 4 bin zeytin ağacı dikti, bir de zeytin sıkım tesisi kurdu.

Zorlu, Zincirlikuyu eski karayolları binasının yerine gökdelen mi yapacak?

Zorlu Holding, Zorlu Center’in önündeki eski karayolları binasının yerine ‘yeni bir gökdelen’ dikmek istiyor. Karayolları binasının arsasına New York’taki ikiz kulelerin yerine yapılan gökdeleni dikmeyi planlayan Zorlu, yeni bilirkişi raporunu bekliyor.

ÖİB İzmir Gaziemir arsasını özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İzmir Gaziemir İlçesi, Sakarya Mahallesi'nde bulunan arsayı özelleştiriyor. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

izmir karayolları arsası Haberi

izmir karayolları arsası


Dün Resmi Gazete'de yayınlanan karar ile Bornova ilçesi Kazımdirik mahallesi 14217 ada, 1 nolu parselde kayıtlı 27 bin 399 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ve üzerindeki binalar, 750 bin lira geçici teminat bedeli, Bornova ilçesi Kazımdirik mahallesi 8065 ada 2 nolu parselde kayıtlı 36 bin 616 metrekare yüzölçümlü ve 8067 ada 3 nolu parselde kayıtlı 17 bin 564 metrekare yüzölçümlü olmak üzere toplam 54 bin 181 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ve üzerindeki binalar 850 bin lira geçici teminat ile satışa çıkarıldı. Pazarlık usülü ile gerçekleştirilecek satış ihalesinde son teklifler 19 Eylül 2013 tarihinde alınacak. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçtiğimiz Temmuz ayında Yeni Asır'ın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde bölgenin yeşil alan olduğunu savunmuştu. Kocaoğlu, "İzmir'de kamu mallarının plan değişikliği ile satılmasına karşıyız. Karayolları...