06 / 07 / 2024

İZMİR Katip Çelebi Üniversitesi ile İZKEND kentsel dönüşüm güven

İZMİR Katip Çelebi Üniversitesi ile İZKEND kentsel dönüşüm güven

İZMİR Katip Çelebi Üniversitesi ile İZKEND arasında "Riskli Yapıların Tespiti" konusunda işbirliği protokolü imzalandı.

Kırıkkale Çelebi TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Çelebi ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Çelebi ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Çelebi sosyal konut projesi... 

TOKİ Kırıkkale Çelebi projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi  2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Kırıkkale Çelebi projesinde 1 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları 30 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvurular 30 Mart'ta başlıyor.

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesi mecliste!

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesinin bütçesi ve akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TEDAŞ Kırıkkale'de 29 gayrimenkulü acele kamulaştıracak!

TEDAŞ Kırıkkale Çelebi'de 29 gayrimenkulü enerji nakil hatlarının yapımı amacıyla acele kamulaştıracak..

İzmir Yücesoy Konsept satılık daire!

Yüksek kira potansiyeline sahip olan İzmir Yücesoy Konsept projesi Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi’nin hemen karşısında konumlandırılıyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi'de 5 daire satılıyor!

TOKİ tarafından Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde inşa edilen konutlardan 5 tanesi şartsız kurasız satışa çıkıyor. Konutların fiyatları 74 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi Konutları'nda başvurular başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2017!

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2017...

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2017 başvuruları!

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Kırıkkale Çelebi 2017 başvuruları ne zaman?

İzmir Valiliği'nden konak takası için yeni imar talebi!

İzmir Valiliği, Konak Belediyesi'ne bir yazı göndererek, Katip Çelebi Üniversitesi rektörlük binası ile Vali Konağı'nın takası için yeni bir imar planı yapılmasını istedi. Konu, Konak Belediyesi İmar Komisyonu'nda görüşülecek.

İZMİR Katip Çelebi Üniversitesi ile İZKEND kentsel dönüşüm güven Haberi

İZMİR Katip Çelebi Üniversitesi ile İZKEND kentsel dönüşüm güven

İZMİR Katip Çelebi Üniversitesi ile İZKEND arasında "Riskli Yapıların Tespiti" konusunda işbirliği protokolü imzalandı.


İZMİR Katip Çelebi Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi ile İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği (İZKEND) arasında "Riskli Yapıların Tespiti" konusunda işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokolle kentsel dönüşümün ilk ve en önemli adımı olan riskli yapı tespitinde artık vatandaşların güvenilir şekilde hızlı ve kesin sonuçlu raporlara kavuşması amaçlandı.


Katip Çelebi Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Bölüm Başkanı Doç.Dr. Salih Yılmaz ile İZKEND A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği Başkanı Burak Kuter arasında imzalanan kentsel dönüşümde işbirliği protokolüyle çok yakında "Kentsel Dönüşüm Uzmanı Sertifika Programı"nı da kapsıyacak. İZKEND Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kuter, Kensel Dönüşüm Yasanın çıktığı 2012 yılından beri uzman...