08 / 07 / 2024

izmir katlı otomatik otopark son durum

izmir katlı otomatik otopark son durum

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Konak ilçesi Alsancak semtindeki Hocazade Camisi karşısında yapımı devam eden, 270 araba kapasiteli ve 11 katlı tam otomatik katlı otoparkın çalışmalarında yüzde 50 seviyelerine ulaşıldı....

İzmir'de 3 katlı otel tahliye edildi!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar gören ve yıkılan Konak Belediye binasının bitiminde bulunan 3 katlı otel tahliye edildi. 

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı İzmir'de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da inşa edilen tam otomatik otopark Mayıs ayında hizmete açılacak.

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

İzmir'de 7 katlı binanın yıkılma anları görüntülendi!

İzmir'in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde, 7 katlı bir binanın yıkılma anı görüntülendi. 

İzmir'deki 45 katlı gökdelen için yapı ruhsatı davası!

İzmir'in Pasaport'ta tütün depoları ve alışveriş merkezinin olduğu alana yapılacak, 45 katlı, 250 metre yüksekliğindeki gökdelene Konak Belediyesi tarafından verilen yapı ruhsatının iptali için dava açıldı.

İzmir Hatay'daki 8 katlı otopark hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay bölgesinde inşa edilen 8 katlı otoparkın 3 Kasım'da hizmete açılacağı açıklandı. Toplam 10.3 milyon TL'ye inşa edilen otopark, 429 araç kapasitesine sahip olacak.

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otopark'ın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandıracağı Tam Otomatik Katlı Otopark projesinin inşaatına başladı.

İzmir Hatay'ın ikinci katlı otoparkı da tamamlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da yapımına devam ettiği 429 araçlık katlı otoparkın kaba inşaatının yüzde 95 'ini tamamladı.

Trabzon Katlı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi'nin inşaatına başladı.

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otoparkı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşası için yüklenici firma ile sözleşme imzaladı.

Düzce'ye modern katlı otopark geliyor!

Düzce Belediyesi tarafından otopark ihtiyacının giderilmesi için ‘robot’ sistem adı da verilen otomatik katlı otopark yapılması gündeme geldi. Bunun için mali ve teknik fizibilite çalışmalarına başlandı.

İzmir Konak Katlı Otoparkı yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, Büyükşehir Meclis Toplantısı'nda, Konak Katlı Otopark'taki sorunları gündeme getirdi. Doğan, Büyükşehir Belediyesi'nin ihale yoluyla kiraya verdiği dükkanların kira bedellerinin yüksek olduğunu söyledi.

İzmir Bayraklı'daki 7 katlı bina yıkılıyor!

Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'ndeki Ankara Caddesi ile 284/1 Sokak kesişimindeki 7 katlı binanın yıkım çalışması sırasında ortaya çıkan manzara 'İnsan hayatı bu kadar ucuz mu' sorusunu akıllara getirdi.

izmir katlı otomatik otopark son durum Haberi

izmir katlı otomatik otopark son durum

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Konak ilçesi Alsancak semtindeki Hocazade Camisi karşısında yapımı devam eden, 270 araba kapasiteli ve 11 katlı tam otomatik katlı otoparkın çalışmalarında yüzde 50 seviyelerine ulaşıldı. Otoparkın, 2014 yılının ilk aylarında hizmete alınması planlanıyor.


Şair Eşref Bulvarı'ndaki 939 metrekarelik arsayı 4 milyon 750 bin TL ödeyerek kamulaştıran Büyükşehir Belediyesi, tam otomatik katlı otopark inşa ediyor. 15 milyon 635 bin TL bedelle yaşama geçirile otoparkın yarısı tamamlandı. Betonarme ve çelik imalatları yapıldı, üç cephe kapatıldı. Önümüzdeki günlerde ön cephenin kaplamasına da başlanacak. Ardından mekanik sistem montajı yapılacak ve asansör ekipmanları yerleştirilecek. Çelik konstrüksiyon ve giydirme cephe olarak yapılan tam otomatik otopark düşey hareket eden dört adet taşıyıcı asansör, asansör üzerine döner platformlar, hareket eden yatay taşıyıcılar, otomatik açılır...