04 / 05 / 2024

İzmir Kent Buca Evleri satılık

İzmir Kent Buca Evleri satılık

Hak İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Kent Buca Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Kent Buca Evleri' nde fiyatlar 430 bin TL' den başlıyor.

Depremle Yaşam Sempozyumu kentsel dönüşüme rehber olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kent Konseyi ve TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ile "Depremle Yaşam Sempozyumu" yapıldı. Sempozyum kitap haline getirilerek kentsel dönüşüme rehber olması hedefleniyor.

Buca Belediyesi'nden 80 milyon TL'ye imarlı arsa!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak açıklandı.

İzmir'de 2 arsa satılacak! Fiyatları resmen dudak uçuklatıyor!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca Zafer Mahallesi'nde iki arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Son dakika! Peş peşe deprem! Şimdi de Akdeniz 4.2 ile sallandı!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz’de 4.2 şiddetinde deprem oldu. Öte yandan, dün gece saat 23.53’te de İzmir’in Buca ilçesinde 4.0 şiddetinde deprem olmuştu.

Son dakika! İzmir’de 4 şiddetinde deprem!

Türkiye’nin dört bir yanında küçük ve büyük şiddetteki depremlerin sayısında artış yaşanıyor. Son olarak, İzmir’in Buca ilçesinde yine 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika! İzmir'de deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi, İzmir'in Buca ilçesinde bir deprem olduğunu duyurdu. 

Villa Platano Kaynaklar'da son fırsat villalar!

Demirsel İnşaat tarafından İzmir İli Buca İlçesi Kaynaklarda inşa edilen Villa Platano Kaynaklar'da son fırsat villaların satışları devam ediyor.

Son Dakika! İzmir'de korkutan deprem; Kandilli Rasathanesi'nden açıklama geldi

Son dakika haberi: İzmir’in Buca ilçesinde sabahın erken saatlerinde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada sarsıntının büyüklüğünün 3.6 olduğu kaydedildi. Depremin derinliğini ise 6.1 km olarak açıkladı. İşte detaylar...

Ev alacaklara büyük müjde! Belediye 816 bin TL'den başlayan fiyatlarla 4 konutu satıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Buca ilçesi, Tınaztepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet konutu satıyor. İşte detaylar...

Buca Belediyesi 3 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Buca Belediyesi, İzmir ili, Buca ilçesi, Zafer, İzkent ve Aydoğdu mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

İzmir Buca'da 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Buca'da 34 arsa satışa çıkarıldı! 

İzmir'in Buca ilçesinde konut imarlı olan mülkiyeti belediyeye ait 34 arsa satışa çıkarıldı. 

Buca'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Buca Belediyesi,  kent genelinde metruk binaları ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde dört ayda 74 metruk bina yıkıldı.

İzmir Kent Buca Evleri satılık Haberi

İzmir Kent Buca Evleri satılık

İzmir Kent Buca Evleri projesinde toplam 88 adet daire bulunuyor. 2 blok şeklinde yükselen proje İzmir İl'i Buca İlçe' sinde yer alıyor.


İzmir Kent Buca Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Hak İnşaat imzasıyla yükselen projede daireler 178 metrekare alan olarak tasarlandı.


İzmir Kent Buca Evleri projesinde kapalı otopark, çocuk parkı, cep sineması, kamelyalar, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center ve sauna bulunuyor.


İzmir Kent Buca Evleri' nde fiyatlar 430 bin TL' den başlıyor ve 480 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki daireler 2015 yılı Aralık ayında teslim edilecek.


İzmir Kent Buca Evleri iletişim

Adres:  Buca Koop Mahallesi 242/29 Sokak No:19 Daire:3 Buca / İZMİR 

Tel: 0232 501 14 25

Web: http://www.hakinsaat.com/

Tülay...