06 / 05 / 2024

izmir keyifli yaşam evleri

izmir keyifli yaşam evleri

Keyifli Yaşam Evleri 'nin fiyatları 95 bin liradan başlıyor, projedeki konutların Eylül 2013'te teslim edilmesi planlanıyor

Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri'nde 85 bin TL'ye!

İzmir'de hayata geçirilen Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri'nin temel atma töreni yarın saat 17:00'de gerçekleşecek

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Folkart, İzmir'de en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu!

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar 11 farklı projeyi tamamlayarak teslim eden Folkart, İzmir’de inşaat şirketleri arasında en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu...

Etra HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri satış ofisi!

614 adet birim bulunan Etra HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde 55 yaş üstü vatandaşlar aktif, keyifli ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat 2018!

Aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Proje ile 55 yaş üstü vatandaşlar keyifli, aktif ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..

İzmir'e Merkez Yaşam Konak projesi geliyor!

Ocak-Şubat gibi inşaat çalışmaların başlayacağı ‘Merkez Yaşam Konak projesi 38 katlı tek blok şeklinde yükselecek. Proje konut projesi olarak hayata geçirilecek.

Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi!

Daire fiyatlarının 199 bin TL'den başladığı Dap İzmir projesinde çalışmalar devam ediyor. Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi sunuluyor. 

İzmir'de Doğal Yaşam Köyü kurulacak!

Varlık odaklı projelerle Yarımada bölgesini kalkındırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bademler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi işbirliğiyle Urla’ya Doğal Yaşam Köyü’nü kuruyor.

Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli!

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da bulunan projesi Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli. Proje, içerisinde yer alan ayrıcalıklı yaşam, güvenli site anlayışı, hem doğayla iç içe oluşu hem de şehrin merkezinde yer alan konumu ile tercih ediliyor.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulaması alanındaki en büyük yatırımı olan İzmir Sosyal Yaşam Kampusü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törenle hizmete girdi.

İzmir'de açılan Sosyal Yaşam Kampüsü ruhsatsız mı?

İzmir Büyükşehir, Buca’da inşa ettiği Sosyal Yaşam Kampusu’nu CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na açtırdı. 19 ay gecikmeli biten yerleşkenin içinde yer alan huzurevinin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü 10 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’nin ilk sosyal yaşam kampüsü, Cumartesi günü İzmir'de açılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki en büyük yatırımı niteliğini taşıyan dev tesisin açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Park Yaşam Ataşehir ile İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın!

İzmir Çiğli'de 52 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Park Yaşam Ataşehir projesinde toplam 877 adet olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+2 daire tipleri bulunuyor.

izmir keyifli yaşam evleri Haberi

izmir keyifli yaşam evleri

Keyifli Yaşam Evleri 30 dönüm alan üzerinde Ege Koop imzasıyla yaşama geçiriliyor. 1+1 ve 2+1 konut tiplerinin yer aldığı proje 19 bloktan oluşuyor.


Ege Koop Keyifli Yaşam Evleri 184 konuttan meydana geliyor. Projede yer alan konutların ilk etap teslimleri Eylül 2013'te, ikinci etap teslimleri ise Eylül 2014'te gerçekleşecek.



Ulukent Keyifli Yaşam Evleri 'nde;

50 metrekare alana sahip 1+1 daireler 95 bin liradan,

77 metrekare alana sahip 2+1 daireler ise 130 bin liradan satışa sunuldu. 10 bin lira peşinatla konut sahibi olunabilen Ege Koop Evleri banka kredisine uygun.


Ege Koop Evleri 'nde: kafe, otopark, bisiklet ve yürüyüş yolları, yüzme havuzu, tenis kortu, havuz, voleybol ve basketbol sahası bulunuyor.


http://www.keyifliyasamevleri.com

0 232 484 07 07

Ceren...