06 / 05 / 2024

İzmir kiralama ihalesi

İzmir kiralama ihalesi

İzmir Konak'ta 2016 yılında inşaat çalışmaları yapılırken ortaya çıkan Roma'ya ait liman ve hamam kalıntılarının bulunduğu 2 bin senelik alan için kiralama ihalesi yapılacak. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

İstanbul ve İzmir'de kiralık 13 iş yeri!

İstanbul Çatalca ve İzmir Menemen'de yer alan 13 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 25 ve 26 Mart'ta gerçekleştirilecek olan o ihaleler ile ilgili detaylar...

Antalya'da akaryakıt istasyonu yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya'da yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkuller! İhalesi 20 Kasım'da!

Tokat İli Zile Belediye Başkanlığı, Tokat Zile'de yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bu ildeki müze otel kiraya verilecek! İhalesi 1 Kasım'da!

Karatay Belediye Başkanlığı, Karatay'daki müze oteli kiraya verecek. Kiralama ihalesi 1 Kasım tarihinde yapılacak.

Vakıflar'dan Adana'da yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Adana Seyhan'da yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Bayraklı Belediyesi'nden İzmir'de kiralık akaryakıt istasyonu!

İzmir İli Bayraklı Belediye Başkanlığı, Bayraklı Salhane'de yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre kiralama ihalesi 22 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'in göbeğindeki akaryakıt istasyonu 5 yılığına kiraya verilecek!

İzmir İli Bayraklı Belediye Başkanlığı, İzmir Bayraklı'da yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Temmuz tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Vakıflar’dan Heybeliada'da restorasyon karşılığı ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, restorasyon veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte ihale detayları...

Vakıflar’dan İzmir Konak’ta kat karşılığı ihalesi!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte ihale detayları...

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

İzmir kiralama ihalesi Haberi

İzmir kiralama ihalesi

İzmir Konak'ta 2016 yılında inşaat çalışmaları yapılırken ortaya çıkan Roma'ya ait liman ve hamam kalıntılarının bulunduğu 2 bin senelik alan için kiralama ihalesi yapılacak.

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre; İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, 5 senedir korumasız halde bulunan 3 bin 574 metrekare büyüklüğündeki tarihi alanın restorasyon veya onarım karşılığında 35 yıllığına kiralanması kararı verildi.

Tarihi alan için 14 milyon 966 bin 52 TL bedel belirlendi. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. Bakan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yanıtlaması talebiyle soru önergesini TBMM'ye sundu. 

Önergede ,"Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın içinde bulunan alan neden kaderine terk edildi?" sorusunu sordu. 

İzmir'de 14.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar...