21 / 05 / 2024

izmir konak tramvayının ihalesi ne zaman

izmir konak tramvayının ihalesi ne zaman

İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehiriçi trafiğe nefes aldırmak amacıyla hazırladığı tramvay projelerini tanıttı. Metro sistemini tamamlayıcı nitelikte hayata geçirilecek üç tramvay hattından biri olan 13 kilometrelik Konak Tramvayı projesi tanıtıldı...

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İzmir Konak 2 binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İzmir Konak 2 binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO İzmir Konak 2 binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO İzmir Konak 2 binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Halk GYO İzmir Konak 1 binasının değeri ne kadar oldu? 

Halk GYO İzmir Konak 1 binasının 2022 yıl sonuna ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Binanın 2022 itibarıyla değeri resmen belli oldu. 

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8554 ada 6 parselde yer alan arsadaki Doğan Koç İnşaat ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yapılacak proje ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklama...

Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO tarafından, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO İzmir Konak parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun İzmir Konak gayrimenkullerinın KDV hariç toplam değeri 15 milyon 643 bin 110 TL, KDV dahil toplam değeri ise 18 milyon 458 bin 870 TL olarak açıklandı. 

Halk GYO İzmir Konak 2 binasının değeri ne kadar?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İzmir Konak 2 binası için 27 milyon 500 bin TL piyasa değeri takdir edildi. Binanın KDV dahil piyasa değeri 32 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Halk GYO İzmir Konak 1 binasının değeri 56.6 milyon TL oldu!

Halk GYO İzmir Konak 1 binası için 48 milyon TL piyasa değeri takdir edildi. Binanın tamamı için 205 bin TL aylık KDV hariç kira değeri takdir edilirken, yüzde 18 KDV dahil toplam satış değeri 56 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için yargı kararları bekleniyor!

İzmir Konak'ı dönüştürmek için yoğun mesai harcayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi verdi. 

İzmir Konak’a kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Hatay bölgesinde yer alan riskli yapıların dönüşümüne ilişkin kararı bir sonraki aya bırakmadı ve belediye meclisini olağanüstü topladı.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için dev adım!

İzmir'in Konak ilçesinde Gültepe'nin ardından Beştepeler için de imar planları Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oybirliğiyle geçti. Alınan kararla kentsel dönüşümde büyük adım atılmış oldu. 

izmir konak tramvayının ihalesi ne zaman Haberi

izmir konak tramvayının ihalesi ne zaman


İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehiriçi trafiğe nefes aldırmak amacıyla hazırladığı tramvay projelerini tanıttı. Metro sistemini tamamlayıcı nitelikte hayata geçirilecek üç tramvay hattından biri olan 13 kilometrelik Konak Tramvayı projesi, ilk olarak Konak-Alsancak güzergâhı üzerinde ikamet eden semt sakinleri ve esnafa anlatıldı.


Kültürpark İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdülaziz Ediz’in de katılımıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, katılımcılık esasını gözönüne aldıklarını söyledi. Türkiye’nin raylı sistemle ulaşım konusunda çok geç kaldığını belirterek, “Bir zamanlar kullanılan tramvay ve troleybüsler, yenilenmediği ve çağa ayak uyduramadığı için uygulamadan kaldırıldı. Kentiçi ulaşımdaki raylı sistem de ötelenerek, en pahalı metot olan lastik tekerlekli toplu ulaşım egemen kılındı ama şimdi kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanarak,...