30 / 04 / 2024

İzmir Konakta merdivenli sokaklar

İzmir Konakta merdivenli sokaklar

Konak Belediyesi, ilçenin simgelerinden merdivenli sokaklar için ihaleye çıktı. 40 merdivenli sokak, elden geçirilerek sağlam ve estetik bir görünme kavuşacak.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın sahile ve teleferiğe daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen ve çalışmaları tamamlanan Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi açılışa hazır hâle getirildi.

Gölcük'teki tarihi konakta son düzlüğe gelindi!

Gölcük Örcün Köyü'nde Yapımı Hızla süren Tarihi Konakta son düzlüğe gelinmekle beraber, konak çevre düzenlemesinin de tam haliyle bitirilmesiyle hizmete girecek.

Gölcük Örcün'deki tarihi konakta sona gelindi!

Gölcük belediyesince Örcün Köyünde Yapımı Hızla süren Tarihi Konakta son düzlüğe gelindi

Batman Diyarbakır Caddesi'ne yürüyen merdivenli üst geçit yapılacak!

Diyarbakır Caddesi yoğunlaşan trafikte karşıdan karşıya geçmede sorun çıktığını belirten vatandaşlar Yürüyen merdivenli üst geçit istediler. Tepkilerini dile getiren vatandaşlar "buraya kesinlikle üst geçit yapılmalıdır. dedi.

Konak’ın merdivenli sokakları yenileniyor!

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ın ilçeyle özdeşleşen merdivenli sokakları yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Eğimin yoğun olduğu dik sokaklarda yaya ulaşımını sağlayan merdivenli sokakları tepeden tırnağa yenilenecek.

İzmir'de 40 merdivenli sokak yenilenecek!

Konak Belediyesi, ilçenin simgelerinden merdivenli sokaklar için ihaleye çıktı. 40 merdivenli sokak, elden geçirilerek sağlam ve estetik bir görünme kavuşacak.

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de, Sinan Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ankara Hamamönü'ndeki tarihi konakta dün gece yangın çıktı!

Ankara Hamamönü'nde bulunan tarihi bir konakta dün gece yangın çıktı. Alevler ekiplerin zamanında müdahalesiyle yakınındaki diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Yangın sonrası konakta maddi hasar oluştu.

Ankara'da tarihi konakta yangın çıktı!

Yangın, gece saat 04.30 sularında Ankara Altındağ'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacettepe Mahallesi, Hamamönü Sokağı'nda bulunan tarihi bir konakta, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

İzmirli asansörcüler pazar paylarından şikayetçi!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı, yeni kent merkezindeki gökdelenlerin yükseldiğini görüyoruz. Aynı zamanda, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de asansörlü ve yürüyen merdivenli yeraltı ve yer üstü geçitleri yapıyor..

İzmir Konakta merdivenli sokaklar Haberi

İzmir Konakta merdivenli sokaklar

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ın ilçeyle özdeşleşen merpenli sokakları yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Eğimin yoğun olduğu dik sokaklarda yaya ulaşımını sağlayan merpenli sokakları tepeden tırnağa yenilemek için harekete geçen Konak Belediyesi bu kapsamda ihaleye çıktı. İlk etapta Kadriye, Hasan Özdemir, Tuzcu, Barboros, Murat, Altay, Mehtap, Ondokuz Mayıs, Turgut Reis, Zafertepe, Ulubatlı, Kemal Reis ve Güzelyalı Mahallerindeki toplam 40 merpenli sokak elden geçirilecek. Önümüzdeki günlerde başlayacak çalışmalar sonunda kentin simgesi haline gelen merpenli sokaklar sağlam ve estetik bir görünme kavuşacak.




13 MAHALLE 40 SOKAK

Konak Belediyesi’nin öncelikle 13 mahalledeki 40 merpenli sokakta başlatacağı yenileme çalışmalarında Avrupa Birliği (AB) standartları dikkate alınacak. Uzun yıllar önce yapıldığı için AB standartlarına uygun olmayan ve zaman içinde eskiyen merpenli sokakların alt zemin malzemeleri yenileriyle değiştirilecek. Yıpranan tutmalıkların...