17 / 05 / 2024

izmir köprü iskelesi çökme soruşturması

izmir köprü iskelesi çökme soruşturması

İzmir'de 4 işçinin hayatını kaybettiği viyadük inşaatındaki çökmenin ardından gözaltına alınan sorumlu mühendis tutuklandı, diğer şüpheli serbest bırakıldı.

İzmir-Çeşme Otoyolu'ndaki ekolojik köprünün yapımı tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığıtrafından İzmir-Çeşme Otoyolunda hayata geçirilen ekolojik köprünün yapımı tamamlandı.

İzmir-Çeşme Otoyolu'na ekolojik köprüler yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları ve Dışında Yaban Hayvan Ölümleri Projesi (KARAYAP) kapsamında İzmir-Çeşme Otoyolu'na yapılacak ekolojik köprülerin yapımına start verildi.

İzmir'e hem köprü hem tüp geçit yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'e hem köprü hem de batırma tüp geçit yapacaklarının müjdesini verdi.

İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapacaklarını ve bunları birbiriyle birleştirerek trafiği ring haline getireceklerini söyledi. .

İzmir Bayraklı'daki yol ve köprü çalışmaları tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı'daki Onur Mahallesi’ni çevre yoluna bağlayacak yol ve köprüyü tamamlıyor.

İzmir Bostanlı Deresi'ne çelik köprü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Tramvayı güzergahındaki Bostanlı Deresi üzerinde hayata geçirdiği 37 metrelik köprünün montajını üç gün gibi kısa bir sürede tamamladı.

İzmir Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi!

İzmir'in Kınık ilçesinde bulunan, kullanılamaz durumdaki Adnan Menderes'in adını taşıyan 60 yıllık Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi.

İzmir Urla'daki tarihi 2 köprü restore edilecek!

İzmir Urla'da yer alan iki taş köprü yenilenecek. Özbek 1 ve Özbek 2 taş köprünün ihalesi gerçekleşti.

İzmir Bergama’ya yeni köprü geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bergama’da 2.2 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği yeni taşıt köprüsü yaz aylarında hizmete girecek.

İzmir Konak'taki Meles Köprüsü yıkıldı!

İzmir Konak tramvayı inşaatı kapsamında Alsancak Şehitler Caddesi'ndeki Meles Köprüsü yıkıldı. İZSU'dan yapılan açıklamaya göre yeni köprü tramvay ve taşıt trafiğini taşıyabilecek güvenlikte inşaa edilecek.

İzmir'e Sultan Alparslan Köprüsü yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir il örgütünün düzenlediği bayramlaşma töreninde müjdeyi verdi. Başbakan Yıldırım, İzmir'e Sultan Alparslan Köprüsü'nü de yapacaklarını söyledi.

Osmangazi Köprüsü ile İstanbul-İzmir arası 1.5 saat kısaldı!

İstanbul’dan Eskihisar’dan feribot kullanıldığında 6 satte, körfez geçişiyle 8 saatte gidilen İzmir, Osmangazi Köprüsü ile 1.5 saat daha yakın.

İzmir Varyant Tüneli Köprüsü'nde sona gelindi!

İzmir Konak Tüneli yaya köprüsünün montajı tamamlandıktan sonra son rötuşları da yapılıyor. İzmirliler üst geçidin bir an önce hizmete açılmasını sabırsızlık ve heyecanla bekliyor.

izmir köprü iskelesi çökme soruşturması Haberi

izmir köprü iskelesi çökme soruşturması

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan mühendis A.K. ile K.K, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Menemen Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından K.K. serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen sorumlu mühendis A.K. ise tutuklandı.


İzmir'de çevre yolunun Koyundere mevkisinde 4 Ağustos 2015 tarihinde inşaatı süren köprünün iskelesinin çökmesi sonucu enkaz altında kalan 4 işçi yaşamını...