02 / 05 / 2024

İzmir Körfez köprüsü

İzmir Körfez köprüsü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uzunköprü'de yaptığı konuşmada Çorlu Havaalanı' nın hizmete devam ettiğini hatırlatarak, eğitim hizmetleri verecek ve küçük uçakların inebileceği bir havaalanını da Edirne’ye kazandıracaklarını bildirdi....

Körfez Köprüsü'nün deniz kısmındaki aktivitelerinin yüzde 50'si tamamlandı!

zmit Körfez Geçiş Köprüsü Projesi'nin deniz işlerini üstlenen firmalardan STFA İnşaat Grubu Başkanı Mustafa Karakuş: "İzmit Körfez Geçişi'nin deniz kısmındaki aktivitelerinin yüzde 50'si tamamlandı" dedi...

İzmit Körfez Köprüsü'nde 2015'e kadar Bursa'ya kadar olan kesim açılacak!

İzmit Körfez köprüsü'nde 2015'e kadar Bursa'ya kadar olan kesim açılacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Projesi'nde 2015 sonuna kadar Bursa'ya kadar olan kesimi açıyoruz" dedi...

Körfez Geçiş Köprüsü’nün son tabliyesini Cumhurbaşkanı yerleştirecek!

Körfez Geçiş Köprüsü, Türkiye ekonomisine itici güç olacak. Köprünün kritik önem taşıdığı Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun 27 milyar liralık bir ekonomik faaliyeti tetiklemesi bekleniyor.

Yavuz Sultan Selim ve Körfez Geçiş Köprüsü'nde son durum!

Üçüncü köprünün birleşmesi için son 17 tabliye kalırken, İstanbul-İzmir Otoyolu’nun en önemli parçası olan Körfez Köprüsü de bitime gün sayıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Nisan'da ulaşıma açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul-İzmir yolunu 3,5 saatte indirecek olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün Nisan ayında hizmete alınacağını açıkladı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde tabliyeler için son hazırlıklar!

Tamamlandığında halen 8-10 saat süren İstanbul-İzmir yolunu 3,5 saatte indirecek olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsünde tabliyelerin yerlerine takılması için son hazırlıklar yapılıyor.

Körfez Geçiş Köprüsü yılda 650 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde çalışmalar devam ediyor.

Körfez Geçiş Köprüsü Mart 2016'ya hazır!

İstanbul- İzmir arasının 3.5 saate inmesini sağlayacak Körfez Geçiş Köprüsü'nde, açılışın Mart 2016'da yapılacağı bildirildi. Otogar Kavşağı'nda son bulacak olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nde çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor.

Körfez Geçiş Köprüsü’ndeki çalışmalar Mart 2016'da tamamlanacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin en önemli bölümü olan Körfez Geçiş Köprüsü’nde, ana kablo montajının devam ettiği ve tabliye montajına ise Aralık ayında başlanacağı belirtilerek, köprünün Mart 2016’da da ulaşıma açılacağı bildirildi.

Körfez Geçiş Köprüsü Mart 2016'da açılacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin en önemli bölümü olan ve İstanbul-İzmir arasının 3,5 saate inmesini sağlayacak Körfez Geçiş Köprüsü’nde, ana kablo montajının devam ettiği ve tabliye montajına ise Aralık ayında başlayacak.

Körfez Geçiş Köprüsü ne zaman açılacak?

İstanbul-İzmir arasının 3,5 saate inmesini sağlayacak Körfez Geçiş Köprüsü’nde, ana kablo montajının devam ettiği ve tabliye montajına ise Aralık ayında başlanacağı belirtilerek, köprünün Mart 2016’da da ulaşıma açılacağı bildirildi.

Körfez Geçiş Köprüsü 2016 Mart'ta ulaşıma açılacak!

Gebze -Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli bölümü olan Körfez Geçiş Köprüsü'nde, ana kablo montajının devam ettiği ve tabliye montajına ise Aralık ayında başlanacağı belirtilerek, köprünün Mart 2016'da da ulaşıma açılacağı bildirildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mart 2016’da ulaşıma açılacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin en önemli bölümü olan Körfez Geçiş Köprüsü'nün Mart 2016’da da ulaşıma açılacağı bildirildi.

İzmit Körfez Köprüsü gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

İstanbul-İzmir arasındaki ulaşım süresini, 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesinin önemli bir kısmı olan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü bölgedeki arsa ve konutların fiyatlarını yükseltti.

Körfez Köprüsü'nde geçiş ücretleri belirlendi!

İstanbul-İzmir arasındaki mesafeyi 3,5 saate indirmesi beklenen Körfez Geçis Köprüsü'nün inşaatında sona yaklaşılırken, İstanbul'dan İzmir'e daha erken gitmek isteyenlerin ödeyeceği ücret de belli oldu.

İzmir Körfez köprüsü Haberi

İzmir Körfez köprüsü


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Marmaray ile muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkıldığını, Pekin ile Londra’nın birbirine bağlandığını, yüksek hızlı trenle de Ankara’nın İstanbul’a bağlanacağını söyledi.


Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Konya-Eskişehir arasında yüksek hızlı trenlerin çalıştığını belirten Erdoğan, Marmaray’ın güneyinden araçların geçeceği yeni bir tüp geçidin ve üçüncü köprünün inşa çalışmalarının sürdüğünü hatırlattı.


Erdoğan, "Azmettik, inandık ve başardık ama hep beraber. Milletçe sizi arkamızda gördüğümüz sürece, siz bize bu desteği verdiğiniz sürece, biz daha nice eserler yapacağız" diye konuştu.


Hava alanı sayısını ikiye katladıklarını ve THY'nin dünyanın en saygın havayolları arasında ilk 7’de yer aldığını anlatan Erdoğan, THY ile birlikte 7 özel havayolu şirketinin de hizmet verdiğini belirtti.


Durup dururken, yan gelip yatarak buralara gelinmediğini ifade eden Erdoğan, otobüsle seyahat eder gibi artık rahatlıkla, uçakla seyahat edildiğini...