01 / 05 / 2024

izmir Kuzey Çevre Yolu

izmir Kuzey Çevre Yolu

AK Parti İl Başkanı Delican, İzmir’in her karışını dolaşmış, kentin sorunlarını iyi bilen başbakan ile yeni bir dönemin başlayacağını belirterek, “İzmir şimdi daha avantajlı şekilde yol alacak” dedi

İzmir'de Kuzey Çevre Yolu'na AVM yapılacak!

Kuzey Çevre Yolu, yakınında yapılacağı bildirilen şehir hastanesinden dolayı ekonomik kazanç açsından da dikkat çeken bir bölge haline geldi. Bölgede benzin istasyonları ve AVM yapılacak.

İzmir Kuzey Çevre Yolu'nda AVM inşaatı devam ediyor!

İzmir'de, Kuzey Çevre Yolu üzerindeki karşılıklı iki yer, servis alanı, benzin istasyonu ve alışveriş merkezi yapılmak üzere Karayolları Müdürlüğü'nden kiralandı. İstasyonlardan birisinin faaliyete geçtiği bölgede, diğer istasyonun ve AVM'nin inşaatı deva

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun satışında sona gelindi!

2021'in ilk büyük satışı için geri sayım başladı. IC İçtaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun yüzde 51'inin satışı için Çinliler ile yürüttüğü görüşmeleri imza aşamasına getirdi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açılış için gün sayıyor!

İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümü, 26 Aralık tarihinde açılacak

Malatya Kuzey Çevre Yolu için acele kamulaştırma kararı!

Malatya'da yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Kuzey Yakası kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi' nde (Kuzey Yakası) 982 Ada 1 ve 2 Parsel A1, A2, A3, A4, B3, B4 ve B5 Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri' nin kabulü yapıldı.

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma 363 konut ihalesi bugün!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir Kuzey Ayazma projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 projesi başvuruları yarın başlıyor. 

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu mecliste!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 5.Etap ihalesi yarın!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

izmir Kuzey Çevre Yolu Haberi

izmir Kuzey Çevre Yolu

AK Parti'nin olağanüstü kongresinde Binali Yıldırım'ın genel başkan seçilmesini ve başbakanlık görevini üstlenecek olmasını Egeli Sabah'a değerlendiren İzmir İl Başkanı Bülent Delican, kent için yepyeni bir sayfanın açıldığını belirtti. İzmir teşkilatının müthiş bir coşkuyla Başbakanı'na sahip çıktığını anlatan Delican, "Sağolsun o da bize çok büyük onur verdi. Sayın Başbakanımız bana özel olarak birebir teşekkür etti. Sayın Başbakanımızdan bu övgüyü almak teşkilatım adına beni çok mutlu etti. Tüm teşkilat mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. Binali Yıldırım'ın başbakanlığı döneminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çok başarılı işlere imza atacaklarını dile getiren Delican, "Makamların adı bu saatten sonra çok önemli değil. Önemli olan bu hizmeti en üstün motivasyonla yapabilmek. İnşallah bu süreçten sonra çok hızlı bir şekilde hem reformlara, hem hizmetlere devam...