02 / 05 / 2024

izmir manisa yolu

izmir manisa yolu

Manisa Valisi Güvenç, çevre yolu düzenlemesi ile Manisa-İzmir arasındaki rampaların ortadan kalkacağı tünel çalışmasının trafiği rahatlatacağını söyledi

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

İzmir ve Manisa’da acil yıkılması gereken 53 bina 1407 bağımsız birim var!

SÖZCÜ, resmi yetkililer tarafından hasar tespit çalışmaları sonrasında düzenlenen bilgi notuna ulaştı. Buna göre İzmir ve Manisa’da ağır ve acil yıkılması gereken bina sayısının 53, bağımsız birim sayısının ise bin 407 olduğu belirlendi. 

İzmir'deki deprem Manisa'da bir binada çatlaklar oluşturdu! Bina tahliye edildi!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar oluşan apartman boşaltıldı.

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu mecliste!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Manisa Çevre Düzeni Planı'nı kapsamında yapılaşma mecliste!

İzmir Manisa Çevre Düzeni Planı'na ve planda bazı kıyıların, ormanlık alanların ve tarım arazilerinin yapılaşmaya açılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Ekmas Yapı İzmir ve Manisa'da projelere devam edecek!

Ekmas Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Ekmas Mavişehir'in ardından İzmir ve Manisa'da konut ve ticari alanlara yönelik projelere devam edeceklerini söylüyor.

İzmir ve Manisa’nın yeni imar planları onaylandı!

İzmir ve Manisa’nın geleceğini belirleyecek 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planları değişikliği onay gördü. Yeni imar planları İzmir ve Manisa’nın yatırım potansiyelini artıracak. 

İzmir ve Manisa'da acele kamulaştırma kararı!

İzmir ve Manisa'da 154 kV Bağyurdu-Kemalpaşa 380 GIS Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak..

İzmir ve Manisa'da yerleşim bölgelerine sanayi yasağı!

İzmir ve Manisa’yı kapsayan 1/100 bin ölçekli imar planları yenilikler getiriyor. İzmir ve Manisa’nın tamamını ilgilendiren bu planlarda çok önemli ve iki kentin belki de 50 yılını etkileyecek önemli değişiklikler mevcut. 

izmir manisa yolu Haberi

izmir manisa yolu

İstanbul karayolu üzerindeki Manisa çevre yolu düzenlenmesinde engeller kalktı, 2010 yılında trafik büyük ölçüde rahatlayacak. İzmir-Manisa arasındaki rampaları ortadan kaldıracak Sabuncubeli Tüneli için de çalışmaların önümüzdeki yıl başlatılacağı müjdesini veren Manisa Valisi Celalettin Güvenç, işadamlarının desteğinin alınmasıyla çalışmaların hız kazandığını söyledi.
Vali Güvenç ile birlikte çevre yolunda incelemelerde bulunan Karayolları 2. Bölge Müdürü Erol Altun, Manisa trafiğini rahatlatacak çalışmalarda en kısa zamanda hedefe ulaşmayı amaçladıklarını ve umut verici gelişmeler olduğunu kaydetti. Altun, "Projenin hızlanmasında Manisa Organize Sanayi Bölgesi yönetimi büyük destek sağladı. Bu destek sayesinde çevre yolu çalışmaları hız kazanacak. Manisa, İzmir'e daha yüksek standartlı bir yolla bağlanacak. Ayrıca Sabuncubeli mevkiinde açılacak bin 200 metrelik tünelle daha yüksek standartlı bir yolla İzmir'e ulaşım sağlanacak" dedi.

GÜZERGAH HAZIR
Çevre yolundaki kamulaştırmadan kaynaklanan...