21 / 05 / 2024

İzmir Mavişehir Balıkçı Barınağı son durum

İzmir Mavişehir Balıkçı Barınağı son durum

Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir Balıkçı Barınağı’nı ve barınağın önündeki sahil yolunu baştan sona yeniledi. Barınak etrafında yapılan yükseltme çalışmasıyla dalga ve taşkınların önüne geçildi.

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hal fiyatları belli oldu! İşte İstanbul Balık Hali 5 Nisan 2022 fiyat listesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 5 Nisan 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki halde balık fiyatları kaç lira oldu? İşte 5 Nisan 2022 İstanbul Balık Hali fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 1 Nisan 2022 fiyatları belli oldu! İşte fiyat listesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 1 Nisan 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki halde balık fiyatları kaç TL? İşte 1 Nisan 2022 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin fiyatları belli oldu! İşte 31 Mart 2022 fiyat listesi! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin güncel fiyat listesi belli oldu. Peki balık fiyatları ne oldu? İşte 31 Mart 2022 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hal fiyat listesi...

İzmir Mavişehir'de emlak vergisi isyanı!

İzmir Mavişehir'de yaşayan vatandaşlar emlak vergisinin yüksek olduğunu belirterek tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında bölgedeki emlak vergilerini kaleme aldı.

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

İzmir Balıkçılar Meydanı projesi için yeni inceleme!

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde eksik incelemelerde bulunulduğu nedeniyle Büyükşehir’in 3 bürokratına verilen ‘soruşturmaya yer yoktur’ kararı bozuldu.

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın hali içler acısı!

CHP’li İzmir Büyükşehir, Kemeraltı’nda bulunan Balıkçılar Meydanı Projesi fiyaskoyla sonuçlandı. Sözde yeni biten imalatlar dikkatleri çekti.

Portmarin Mavişehir'de 3,5 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Mavişehir mevkiinde hayata geçirilen Portmarin Mavişehir projesinde 117 daire yer alıyor. Fiyatların 3,5 milyon TL'den başladığı proje Katal İnşaat imzasını taşıyor. 

Livin İzmir Mavişehir fiyatları Şubat 2018!

Livin İzmir Mavişehir fiyatları 630 bin TL'den başlıyor. Projenin ilk etabında 366 konut ve 33 ticari birim bulunuyor. 

Mavişehir Opera Binası'nın temeli 2018'de atılacak!

Karşıyaka Mavişehir’de yapacakları Opera binası için Kamu İhale Kurumu'nun 2. ihale iptaline karşı açılan davanın kazanıldığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "2018’de opera ve bale binamızın yer teslimini yapıp temelini atacağız" dedi.

İzmir Mavişehir imar planına üç belediyeden itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Mavişehir'de imar planı değişikliği hazırlığına karşı İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli ve Karşıyaka belediyeleri olumsuz görüşlerini Bakanlık'a gönderdi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Mavişehir tartışmasına 10 soru ile cevap!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin gündemi Mavişehir’deki imar sorunu oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankasının yaptığı açıklamaya 10 adet soru ile cevap verdi.

İzmir Mavişehir Balıkçı Barınağı son durum Haberi

İzmir Mavişehir Balıkçı Barınağı son durum

Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir Balıkçı Barınağı’nı ve barınağın önündeki sahil yolunu baştan sona yeniledi. Barınak etrafında yapılan yükseltme çalışmasıyla dalga ve taşkınların önüne geçildi.

Karşıyaka Mavişehir’deki balıkçı barınağının çevresindeki görüntü kirliliğini bir süre önce ortadan kaldıran ve estetik dokunuşlarla, vatandaşları denizle daha çok buluşturan Karşıyaka Belediyesi, bu kez de bölgedeki altyapı eksiklerini giderdi. Deniz seviyesinde kalan, su taşkınlarıyla boğuşan ve dalgalara karşı korumasız olan barınak ve çevresindeki ulaşım yolları 70 santim yükseltildi. Oluşturulan setlerle baskınların önüne geçilirken, barınağa giriş çıkışı sağlayan yaya ve araç yollarında da düzenlemeler yapıldı.


SETLER ÖRÜLDÜ

Teknelerin bakımlarının yapıldığı bölüm; başta ızgaralar olmak üzere sil baştan yenilerek teknelerin bakımı esnasında denize dökülen pis suların kanalizasyona dökülmesi sağlandı. Barınakta bulunan tuvaletlerde de çalışma yapan belediye ekipleri tuvaletlerin giderlerini kanalizasyona bağladı....