03 / 05 / 2024

izmir mavişehir modern 3 fiyat

izmir mavişehir modern 3 fiyat

Teslim anlayışı ile fark yaratan Gergül İnşaat'ın İzmir Mavişehir' de hayata geçirdiği Mavişehir Modern3 projesinde 2012 fiyatları için son gün 26 Şubat olarak belirlendi.

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

İzmir Mavişehir'de emlak vergisi isyanı!

İzmir Mavişehir'de yaşayan vatandaşlar emlak vergisinin yüksek olduğunu belirterek tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında bölgedeki emlak vergilerini kaleme aldı.

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir projesinde satış süreci devam ediyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor.

İzmir Ataşehir Modern daire fiyatları!

İzmir Ataşehir Modern daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede anahtar teslimi 31 Aralık 2020'de yapılacak...

Ataşehir Modern İzmir satış ofisi!

1.094 daireden meydana gelen ve 1+1'den 4+1!e kadar tüm daire tiplerine yer verilen Ataşehir Modern İzmir satış ofisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz...

Ataşehir Modern İzmir ödeme planı!

Ataşehir Modern İzmir ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede ev fiyatları 297 bin TL'den başlıyor...

Ataşehir Modern İzmir fiyat listesi!

19 blok olarak yükselen Ataşehir Modern projesinde satışlar başladı. Projede  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Ataşehir Modern İzmir fiyat listesi 297 bin TL'den başlıyor...

Ataşehir Modern İzmir nerede?

Gergül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ataşehir Modern İzmir projesinde satışlar 3 Kasım'da başlıyor. Peki çevreyoluna 1 dakika uzaklıkta inşa edilen Ataşehir Modern İzmir nerede?

Ataşehir Modern İzmir'de lansman çok yakında!

Gergül İnşaat’ın yeni konut projesi Ataşehir Modern’in hazırlıkları tamamlanmak üzere. Abdulkadir Gültekin bizzat verdi; ''hazırlıklar tamamlanmak üzere, lansman çok yakında, İzmir’ e hayırlı olsun'' dedi.

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi!

Katal İnşaat imzasıyla yükselen Portmarin Mavişehir projesi 117 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi...

İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları!

117 adet daireden oluşan İzmir Portmarin Mavişehir projesi Katal İnşaat tarafından inşa ediliyor. İşte, İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları.. 

izmir mavişehir modern 3 fiyat Haberi

izmir mavişehir modern 3 fiyat


Mavişehir Modern Konutları ile konutta kalite ve güvenin markasını inşaa eden Gergül İnşaat erken teslimini gerçekleştirdiği Mavişehir Modern ve Mavişehir Modern2 projelerinden sonra Mavişehir Modern3 projesini de Aralık 2013' te teslim etmeyi planlıyor.


24 327 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirdiği Mavişehir Modern3 projesinde  kaba inşaat bölümünü tamamlayarak ince işlere başlayan Gergül İnşaat, Mavişehir Modern3 projesinin yapımını hızla sürdürüyor.


Mavişehir Modern3, İzmir Mavişehir' de Çevreyolu' na yakın, Metro İstasyonu, aktivite ve alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesinde konumlanıyor. Az katlı butik site yapısı içinde, arazisinin %80' i yeşil, açık ve sosyal alanlar olarak tasarlanan Mavişehir Modern3' de açık ve kapalı otopark alanları, süs havuzları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, tenis kortu, spor alanları, yürüyüş ve koşu parkurları ve çocuk oyun alanları bulunuyor.


2+1,...