26 / 05 / 2024

izmir metrosu bornova merkeze kadar uzayacak mı

izmir metrosu bornova merkeze kadar uzayacak mı

Bornova Metrosu'nun Evka-3'ten Bornova Merkez'e getirilmesi için gerekli 1/1000'lik planları oy birliği ile onaylandı. Daha önce 1/5000'lik planlar da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce onaylandığı için planlama açısından süreç tamamlandı.

EBRD'den İzmir Metrosu için 80 milyon avro kredi!

EBRD Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner, İzmir'de destek verdiği projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuerkner, İzmir Metrosu için 80 milyon avro kredi desteği sunacaklarını belirtti.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankasından İzmir Metrosu'na kredi desteği!

İzmir Metrosunun Fahrettin Altay-Narlıdere arasında yapımına başlanan yeni hattına, Avrupa Kalkınma ve İmar Bankasının 80 milyon avroluk kredi desteği sağladığı belirtildi.

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat!

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat listesi 259 bin TL'den başlıyor. İki blok olarak hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor...

İzmir Metrosu'nda test çalışmaları başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, metronun daha hızlı ve konforlu ulaşım hizmeti vermek amacıyla başlatılan sinyalizasyon altyapı yenileme projesindeki çalışmalarda sona geldi.

İzmir'e Bornova İş Merkezi inşa edilecek!

İzmir’e Yenişehir Ticaret Merkezi’ni kazandıran Ekrem Demirtaş, Bornova İş Merkezi adı altında yeni bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışmalara başladı.

İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları!

DRC Grup tarafından imzasıyla hayata geçirilen Coordinat Bornova projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları 196 bin TL'den başlıyor.

İzmir metrosu 7 kilometre uzatılacak!

İzmir Metro hafif raylı sisteminin Fahrettin Altay'dan Narlıdere İstihkam Okuluna 7,2 kilometre uzatılmasına ilişkin proje, Başbakan Yıldırım'ın girişimiyle "2017 yılı yatırım programına alınması" yönündeki Yüksek Planlama Kurulu kararı imzaya açıldı

İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları!

İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. Coordinat Bornova Evleri projesi Mart 2018 yılında teslim edilecek...

İzmir Kavuklar Bornova'nın inşaatı Temmuz'da başlayacak!

Kavuklar GY İzmir'deki mega projelerine bir yenisini daha ekledi. 3 dev kule olarak 125 dolarlık yatırımla inşa edilecek Kavuklar Bornova, Temmuz ayında yükselmeye başlayacak.

İzmir Coordinat Bornova'da 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İzmirli DRC Grup'un Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirdiği Coordinat Bornova'da 500 konut bulunuyor. 2 bin 150 metrekare sosyal yaşam alanı bulunan projede fiyatlar 184 bin TL'den başlıyor.

İzmir Point Bornova Rezidans'ta teslimler yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını tamamlıyor.

İzmir Kavuklar Bornova Residence teslim tarihi!

İzmir Kavuklar Bornova Residence teslim tarihi 2017 yılı Temmuz ayı olarak belirtiliyor. 1.160 konutluk Kavuklar Bornova Residence projesinde fiyatlar 156 bin liradan başlıyor...

İzmir Kavuklar Bornova Evleri fiyat!

İzmir Kavuklar Bornova Evleri fiyat listesi 156 bin liradan başlıyor. Kavuklar Bornova Evleri projesinde daire teslimleri 2017 yılı Temmuz ayında yapılıyor...

izmir metrosu bornova merkeze kadar uzayacak mı Haberi

izmir metrosu bornova merkeze kadar uzayacak mı


Bornova Belediye Meclisi dün yaptığı toplantıda Metro’nun Evka-3’ten Bornova Merkez’e getirilmesi için gerekli 1/1000’lik planları oy birliği ile onayladı. Daha önce 1/5000’lik planlar da İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce onaylandığı için planlama açısından süreç tamamlandı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, daha önce Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, Homeros Vadisi gibi çok büyük projeleri Bornova’ya kazandıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ekibine teşekkür etti


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bir süre önce açıkladığı Metro’nun Evka-3’ten Bornova Meydan’a uzatılması projesi için gerekli 1/1000 ölçekli imar plan değişiklikleri yapıldı. Bornova Belediye Meclisi Metro’nun Bornova Meydan’a kadar uzatılması için gerekli plan değişikliklerini mümkün olan en k ısa sürede oy birliği ile kabul etti.


Plan süreci tamamlandı


Metro’nun uzatılması için gerekli 1/5000’lik imar planlarındaki çalışmalar İzmir Büyükşehir...