02 / 05 / 2024

İzmir Kavuklar Bornova'nın inşaatı Temmuz'da başlayacak!

İzmir Kavuklar Bornova'nın inşaatı Temmuz'da başlayacak!

Kavuklar GY İzmir'deki mega projelerine bir yenisini daha ekledi. 3 dev kule olarak 125 dolarlık yatırımla inşa edilecek Kavuklar Bornova, Temmuz ayında yükselmeye başlayacak.



Üç kuleli Kavuklar Bornova kentin çehresini değiştirecek iddialı bir proje. İzmir'in en önemli merkezlerinden biri olan ve ulaşım ağlarının tam ortasında yer alan Bornova'ya yepyeni projeler kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, 125 milyon dolarlık yatırım değeri ile 3 dev kule üzerinde Kavuklar Bornova projesini yükseltecek. Bin 178 dairenin yer alacağı projede, dairelerin yüzde 80'i deniz görecek. Kasım ayında lansmanı yapılan dairelerin yarısının satışının tamamlandığı Kavuklar Bornova projesinde fırsatlar devam ediyor. Bornova'nın çehresini değiştirecek mega projede ev sahibi olmak isteyenlere, yüzde 25 peşinata 60 ay 0.69 faiz oranı fırsatı sunuyor. 

 

Örnek daireler bitiyor 

Dairelerin yarıdan fazlasının satıldığını belirten Kavuklar GY Satış Müdürü Cenk Erküçük, Kavuklar Bornova'nın örnek dairelerinin ve satış ofisinin de tamamlanmak üzere olduğunu, yakın zamanda daire sahiplerini satış ofisinde ağırlayarak özel bir tanıtım yapacaklarını duyurdu. 70 metrekareden başlayan 1+1, 2+1, 3+1, 4+1; ve 1+1, 2+1 loft ve 2+1, 3+1 bahçeli dubleks daire tiplerinin bulunduğu projede, yüzde 0.69 faiz oranı ve 185 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. 

 

19. katta yüzme havuzu 

Dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK ve Türkiye Temsilcisi Derin&Yeşil Mimarlık tarafından tasarlanan proje, 180 bin metrekarelik alana kurulu üç dev kuleden oluşacak. İzmir'in en önemli merkezlerinden biri olan ve ulaşım ağlarının tam ortasında yer alan Kavuklar Bornova, 125 milyon dolarlık yatırım değeri ile yükseliyor. Bin 178 daireden oluşacak projede, dairelerin yüzde 80'i deniz görecek şekilde tasarlandı. Projeyi oluşturacak kulelerden birinin terasında, 19'uncu katta yer alacak olan yüzme havuzu, Kavuklar Bornova sakinlerine yerden 60 metre, denizden 160 metre yükseklikte muhteşem bir manzara eşliğinde havuz keyfi yaşatacak. 28 bin metrekarelik peyzaj alanı, yapay göl, kütük ev, dinlenme ve spor alanları, amfi tiyatro, kapalı çocuk alanı ve, çocuk odası da bulunan Kavuklar Bornova, eksiksiz bir yaşam alanı vadediyor. 

 

Temmuzda inşaat başlıyor 

Kavuklar GY, en zorlu süreçte sona yaklaştı. 180 bin metrekarelik alanın hafriyat çalışmaları yaz başı bitiyor. Kavuklar Bornova, temmuz ayında yükselmeye başlayacak. Temel hazırlıkları da hızla devam eden projede şimdiye kadar, 5 bin 816 metre iksa kazığı ve bin 76 metre kuşak kirişi bağlandı. Çalışmaları aralıksız süren proje, 2018'de sakinlerini ağırlamaya başlayacak. 

 

www.kavuklarbornova.com

 

Posta 

 

 

Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

 

BORNOVA'DA proje üreten Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, hayata geçirdiği projede uygun ödeme sunmaya devam ediyor. 125 milyon dolarlık yatırım değeri ile 3 kule üzerinde yükselen Kavuklar Bornova projesinde, bin 178 dairenin yer alıyor. Dairelerin yüzde 80'i de deniz görecek. 

 

2017DE SATISA ÇIKIYOR 

Kasım ayında lansmanı yapılan projede farklı daire tipleri bulunuyor. Dairelerin yarıdan fazlasının satıldığını belirten Kavuklar GY Satış Müdürü Cenk Erküçük, örnek dairelerinin ve satış ofisinin de tamamlanmak üzere olduğunu, yakın zamanda daire sahiplerini satış ofisinde ağırlayarak özel bir tanıtım yapacaklarını duyurdu. Kavuklar Bornova'da, 2017'de satışa çıkması planlanan bahçeli dubleksler, yoğun ilgi üzerine satışa açılırken, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 2 ayrı tipteki 18 bahçeli dubleks satışa sunuluyor. Yüksek yapıdan ayrı olarak mono blokta yer alacak bahçeli dubleksler, keyifli bir yaşam alanı sunduğunu belirten Erküçük, bahçe kullanımlarının tamamen haneye özel olacağı dublekslerde, bahçe alam peyzaj ile bölüneceğini ve daire sahipleri bahçeden giriş çıkış yapabileceğini kaydetti. 

 

Star

Kavuklar Bornova'nın adı Gordion Altın Orman oldu!

 

 


Geri Dön