15 / 05 / 2024

İzmir Kavuklar Bornovanın inşaatı ne zaman başlayacak

İzmir Kavuklar Bornovanın inşaatı ne zaman başlayacak

Kavuklar GY İzmir'deki mega projelerine bir yenisini daha ekledi. 3 dev kule olarak 125 dolarlık yatırımla inşa edilecek Kavuklar Bornova, Temmuz ayında yükselmeye başlayacak.

İzmir'de 18 bin metrekarelik arazi satılıyor! Arazi arayanlar kaçırmayın!

İzmir Kınık Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Kınık ilçesi, Sucahlı Mahallesi'nde yer alan 18 bin 262 metrekare lik araziyi satıyor. Peki İzmir Kınık'ta yer alan arazinin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir Kınık’ta bir adet arazi satılacak!

İzmir ili Kınık ilçesinde yer alan bir adet arazinin satışa çıkarıldığı öğrenildi. İhale tarihinin 14 Kasım olduğu arsa, açık teklif usulüyle satılacak.

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.

Yatırımcıların gözü İzmir Urla'da!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada İzmir ve Urla'nın hem yurt içi hem de yurt dışından yoğun ilgi gördüğüne değinerek, müstakil konutlara olan talebin hızla yükseldiğini belirtti.

İzmir deprem konutlarının teslimleri ay sonuna kadar tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir deprem konutlarının 4. proje alanından başlanarak, hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için yargı kararları bekleniyor!

İzmir Konak'ı dönüştürmek için yoğun mesai harcayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi verdi. 

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İzmir Kınık'ta 300 konut daha inşa edecek!

TOKİ, İzmir'in Kınık ilçesine 2.etap proje dahilinde 300 konut daha inşa etmek için çalışmalara başladı.

Kınık'ta taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Kınık ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ayda'nın babası Uğur Gezgin: Vicdansızlar, ev fiyatlarını artırdı!

İzmir depreminde enkazın altından çıkarılan Ayda'nın babası Uğur Gezgin yaşadıklarını anlattı. Acılı baba, ev fiyatlarını artıran fırsatçılara tepki gösterdi.

İzmir'deki konutların yarısının deprem sigortası yok!

İzmir, 30 Ekim'de meydana gelen depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.  Çok sayıda binanın yıkıldığı İzmir'de konutların sadece yüzde 57'sinin sigortası bulunuyor. 

İzmir depreminde Biva Tower inşaatından çelik parçalar düştü! 1 işçi yaşamını yitirdi!

İzmir'de dün yaşanan 6.9 büyüklüğündeki deprem Bayraklı'da yükselen 151 metre yüksekliğindeki gökdeleni sarstı. Gökdelenin en üst noktasında çalışan bir işçi düşerek hayatını kaybetti. İnşaattan kopan çelik bloklar onlarca metreden araçların üzerine düştü.

İzmir Kavuklar Bornovanın inşaatı ne zaman başlayacak Haberi

İzmir Kavuklar Bornovanın inşaatı ne zaman başlayacak

Üç kuleli Kavuklar Bornova kentin çehresini değiştirecek iddialı bir proje. İzmir'in en önemli merkezlerinden biri olan ve ulaşım ağlarının tam ortasında yer alan Bornova'ya yepyeni projeler kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, 125 milyon dolarlık yatırım değeri ile 3 dev kule üzerinde Kavuklar Bornova projesini yükseltecek. Bin 178 dairenin yer alacağı projede, dairelerin yüzde 80'i deniz görecek. Kasım ayında lansmanı yapılan dairelerin yarısının satışının tamamlandığı Kavuklar Bornova projesinde fırsatlar devam ediyor. Bornova'nın çehresini değiştirecek mega projede ev sahibi olmak isteyenlere, yüzde 25 peşinata 60 ay 0.69 faiz oranı fırsatı sunuyor. 

Örnek daireler bitiyor 

Dairelerin yarıdan fazlasının satıldığını belirten Kavuklar GY Satış Müdürü Cenk Erküçük, Kavuklar Bornova'nın örnek dairelerinin ve satış ofisinin de tamamlanmak üzere olduğunu, yakın zamanda daire sahiplerini satış ofisinde ağırlayarak özel...