03 / 05 / 2024

izmir millet bahçeleri

izmir millet bahçeleri

Bir dizi ziyaretler yapmak için İzmir'e ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de hayata geçen millet bahçeleri projeleri hakkında bilgi verdi.

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor! Beklenen tarih açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte o millet bahçeleri...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı

İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne yargıdan dur kararı!

İzmir’in Bergama ilçesinin Belediye Başkanı Hakan Koştu, Millet Bahçesi hayata geçirileceği sebebiyle 86 iş yerini yıkacağını duyurdu. Mağdur esnaflar çözüm arayışları sonuçsuz kalınca yargıya yoluna gitti. Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

İstanbul depremi için ayrılan bütçe millet bahçelerinin gerisinde kaldı!

TOKİ’nin İstanbul’un üç farklı ilçesinde inşa ettireceği millet bahçeleri için ayrılan toplam kaynak, deprem güçlendirme çalışmaları için ayrılan 800 bin TL’yi geçti ve 96,8 milyon TL oldu.

İzmir Bergama'da millet bahçesi için tahliye edilen esnaflardan tepki!

Bergama'da 14 Eylül Stadı’nın alanını da kapsayan bölgede inşa edilecek 'millet bahçesi' projesi için tartışmalı süreç hızla devam ederken, dükkanlarını tahliye eden esnaflar duruma tepki gösterdi.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nde esnaflar mağdur edilmeyecek! 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Çankırı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

81 ilde yeni millet bahçeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Millet Bahçesi'nin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri hayata geçiren TOKİ, Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi projesinin ihalesini 23 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Mardin Midyat Millet Bahçesi 5 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Yeni millet bahçeleri için düğmeye basan TOKİ, Mardin Midyat Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ bu ay 4 yeni millet bahçesi için ihaleye çıkıyor!

Türkiye genelinde millet bahçesi projeleri için çalışmaları hızlandıran TOKİ; Antalya, Sinop ve Ankara'da hayata geçireceği millet bahçeleri projeleri için ihale gerçekleştirecek. 

izmir millet bahçeleri Haberi

izmir millet bahçeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Milliyet'te yer alan habere göre; dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bayraklı ilçesi, Adalet, Salhane ve Mansuroğlu mahalleleri olmak üzere 3 bölgede 910 adet konut ve 132 dükkanın inşa edildiği alanı gezen Kurum, örnek daireleri inceledi. 

İncelemeler sonrası açıklama yapan Kurum,  “3 milyon 750 bin metrekare büyüklüğünde rezerv alan belirledik. Toplam 3.516 rezerv konut inşa ediyoruz. Kaba inşaatı bitme aşamasına geldi. Yıl sonu itibari ile burada teslimlere başlayacağız ve önümüzdeki yıl haziran ayında bu alan, İzmir’de bir cazibe merkezi olacak. Yeni bir uydu kentin inşasını başlatmış olduk” dedi. 

5 Haziran'da açılacak

Çalışmalarda sürecin belediyelerle devam ettiğini söyleyen Kurum, “Bakanlık olarak gerek orta hasarlı, gerek ağır...