06 / 05 / 2024

İzmir Mithatpaşa projeleri

İzmir Mithatpaşa projeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin ana arterlerinden biri olan Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda peşpeşe başlattığı yeni projelerle bölgenin cazibesini artırıyor. İşte Mithatpaşa'nın cazibesini artıran o projeler...

İzmir Mithatpaşa'ya meydan yapılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki Mithatpaşa Parkı önünde altgeçit çalışmalarına başladı. Proje 36 milyon 475 bin 519 TL'ye malolacak ve denize kesintisiz ulaşımın sağlandığı meydan oluşturulacak.

Kemerburgaz Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 21.10.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Mithatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 669 parselin doğusunda yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi...

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasını aldı!

Kiler GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseli 277 milyon TL'ye satın aldı...

Kiler GYO'dan Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasına 227 milyon TL'lik teklif! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi tarafından satışa sunulan Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseldeki arsanın satış ihalesine katıldı. Peki Kiler GYO kaç lira teklif sundu? İşte ayrıntılar...

Pasifik GYO Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsa için 279.2 milyon TL peşinat ödedi!

Pasifik GYO, İstanbul Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi'ndeki arsa için satış sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında 279 milyon 250 bin TL peşinat ödendi. 

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapuları teslim edildi!

Bir dizi temaslarda bulunmak için Zonguldak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapularını teslim etti....

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açılıyor!

İzmir Mithatpaşa Parkı önündeki araç trafiğini yeraltına alarak kazanılan 71 bin 500 metrekarelik alanı kentin en büyük meydanlarından biri haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi bu meydanı pazar günü hizmete açıyor.

Kayseri Mithatpaşa imar hareketleriyle güzelleşecek!

Kayseri Mithatpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ''İmar hareketleriyle birlikte mahallemiz daha da güzelleşecek'' diye konuştu.

Kayseri Mithatpaşa'ya büyük eğitim tesisi müjdesi!

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaklaşan yerel seçimler öncesi Mithatpaşa Mahallesi'ne, spor salonu ve eğitim birimlerinin olduğu büyük bir tesis kazandıracaklarının müjdeledi.

İzmir Mithatpaşa projeleri Haberi

İzmir Mithatpaşa projeleri


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin ana arterlerinden biri olan Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda peşpeşe başlattığı yeni projelerle bölgenin cazibesini artırıyor:

-Çim zemin üzerinde ilerleyecek tramvay hattı, ulaşımı rahatlatacak.

-Kıyı Tasarım Projesi tamamlanacak. Orta refüj “yeşil yol” olacak.

-Mithatpaşa Parkı önündeki karayolu alt geçidi ve üzerinde oluşturulacak kent meydanı, bölgenin çehresini değiştirecek.

-Marina Karayolu Alt Geçidi, hem İnciraltı bölgesi hem de Çeşme Otoyolu ile kesintisiz ulaşım sağlayacak.

Proje çalışmaları başlatılan yeraltı otoparkı, bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak.

Daha rahat bir ulaşım için çevreci çözümler üretirken, diğer yandan da kent estetiği konusunda örnek çalışmalara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Üçkuyular ile Konak arasındaki ulaşımın can damarı konumundaki Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na “altın dokunuşa” hazırlanıyor. Büyükşehir tarafından peşpeşe başlattığı yeni projelerin, bu önemli aksın cazibesini daha da artırması bekleniyor.


Çevreci...