28 / 07 / 2024

İzmir Mobilya Fuarına kaç firma katılacak

İzmir Mobilya Fuarına kaç firma katılacak

Bu yıl 26'ıncısı düzenlenecek İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO, 25 Şubat'ta 192 firmanın katılımıyla açılacak.Nuray Eyigele, yaptığı açıklamada bu yıl katılımcı sayısını yüzde 15 oranında büyüttüğünü ifade etti.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'na yoğun ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ziyaretçi akınına uğradı....

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

MOBİAD Almanya'daki mobilya fuarına katıldı!

Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) Trabzon ekibi ve İhracatçılar Birliği temsilcilerinden oluşan 28 kişilik ekip, mobilya fuarına katılmak için Almanya'ya gitti.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı dün kapılarını açtı. CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi gösteriliyor.

Hekim Yapı, İzmir Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Hekim Yapı AŞ, 22. İzmir Yapı Fuarı'na katıldı.

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri 6. Mobilya Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışa Kayseri Valisi Orhan Düzgün de katıldı.

Highpoint Market Mobilya Fuarı'na milli katılım!

Amerika Birleşik Devletleri mobilya sektörünün buluşma noktası Highpoint Market’te Türkiye rüzgarı esiyor. 20 Nisan’da son bulacak Highpoint Market Mobilya Fuarı’nın Bahar dönemine, İstanbul İhracatçı Birlikleri ile milli katılım düzenlendi.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

27. İzmir Mobilya Fuarı açıldı!

5 gün sürecek MODEKO 2016 27. İzmir Mobilya Fuarı kapılarını açtı. Açılışa, İzmir’in fuarcılıkta yaptığı sıçrama vurgusu ile mobilya üreticilerinin sanayi sitesi talebi damgasını vurdu.

İzmir Mobilya Fuarına kaç firma katılacak Haberi

İzmir Mobilya Fuarına kaç firma katılacak


Bu yıl 26'ıncısı düzenlenecek İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO, 25 Şubat'ta 192 firmanın katılımıyla açılacak.


Fuarın organizasyonunu yapan şirketin genel müdürü Nuray Eyigele, yaptığı açıklamada sektörde trendlerin belirlendiği buluşma noktası olan MODEKO'nun bu yıl katılımcı sayısını yüzde 15 oranında büyüttüğünü ifade etti.


İzmir Uluslararası Fuar Alanı'ndaki tüm hollerin kullanılacağı fuara 192 firmanın katılacağını açıklayan Eyigele, bu yıl büro mobilyalarının özel bir bölümde görücüye çıkacağını bildirdi.


Fuarın çeyrek asrı geride bıraktığına dikkat çeken Eyigele, açıklamada şu ifadelere yer verdi:


"Hedefimiz 5 gün süreyle sektörün nabzının atacağı İzmir Mobilya Fuarı'nda büyük iş bağlantılarının gerçekleştirilmesidir. Geçmiş yıllarda bunu başardığımız için organizasyonumuz sadece geçen yıla oranla yüzde 15 büyüdü. Bu kazanımların ilimiz, bölgemiz ve ülke ekonomimize olan katkılarının daha da yükseleceğinden eminiz.”...