29 / 04 / 2024

İzmir Mobilya Fuarıödülleri

İzmir Mobilya Fuarıödülleri

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Konfor Mobilya 160 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda değerlendirmelerde bulunan Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, Türkiye genelinde 160 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti...

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri'nin kazananları belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri”ni kazananlar belli oldu. Değerlendirme ve inceleme için toplanan Seçici Kurul, 21 başvuruyu ödüle değer buldu.

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri için başvurular başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yapıların korunmasını teşvik için bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri” için başvurular başladı.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

8. Van İnşaat ve Mobilya Fuarı başladı!

Van'da İnşaat ve Mobilya Fuarı başladı. Bu yıl 8.'si düzenlenen fuara 11'i il dışında olmak üzere 34 firma katıldı.

Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Başkent Ankara'da ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı açıldı. Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık olacak.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı dün kapılarını açtı. CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi gösteriliyor.

Türk mobilyacılar Köln'deki mobilya fuarından umutlu!

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen mobilya fuarı hakkında Türk firmalarının temsilcileri, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.

İstanbul Mobilya Fuarı sektöre moral verdi!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) 5 kıtadan 81 ülkeyle kurulan ihracat bağlantıları sektöre moral verdi.

Hatay mobilya fuarı açıldı!

Hatay’da 50 firmanın katıldığı “Mobilya Fuarı” düzenlenen törenle açıldı.

İzmir Mobilya Fuarıödülleri Haberi

İzmir Mobilya Fuarıödülleri

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu. Türk mobilya endüstrisi işbirliği ile Efor Fuarcılık tarafından 24-28 Şubat tarihleri arasında 27'ncisi düzenlenen MODEKO 2016 İzmir Mobil Mobilya Fuarı kapsamında verilen en iyi stant tasarımı yarışmasında ödülü kazanan belli oldu. 


Bağımsız Mimarlar ve Türkiye'nin önde gelen üniversitelerin Mimarlık ve Endüstriyel Tasarım bölümleri öğretim görevlilerinden oluşan jüri üyeleri tarafından üç gün boyunca yapılan oylama sonucunda ödülün sahibi 238 rakibin arasından 130 metrekarelik standı ile Selena oldu. 


Yataş Grup'un pazarda konumlandırdığı ikinci markası olan Selena, MODEKO 2016'da yoğun ilgi gören standında metal ve ahşap konseptini biraraya getirdi. Ödül töreninde konuşma Yapan...