17 / 05 / 2024

izmir Müstakil Sanayici ve İşadamlan Demeği

izmir Müstakil Sanayici ve İşadamlan Demeği

Dünyadaki diğer şehirler gibi İzmir'in de marka şehir olması için dönüşüm istediklerini belirten TÜGİAD Ege Şube Başkanı Musa Turan, " Kimliksiz mega şehirlere karşıyız. " dedi

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

Koronavirüs müstakil villalara talebi artırdı!

İzmir’de uzun senelerdir proje yöneticiliği yapan Reel Yatırım - Co. Kurucusu Yeşim Dikmen, koronavirüsün müstakil villalara talebi artırdığını söyledi.

Yeni yatırım aracı: Müstakil konutlar!

Günümüzde müstakil ev satın alarak gayrimenkul yatırımı yapan vatandaşlar, bu evleri lüks konutlara dönüştürüp satarak daha fazla kazanç elde ediyor. 

Müstakil villalar pandeminin gözdesi oldu!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzmanların sosyal izolasyona dikkat edilmesiyle ilgili uyarılarını dikkate alan ve tatil sezonunu izolasyonlu bir evde geçirmek istemeyenler müstakil villaları tercih etti.

Koronavirüsle müstakil evlerin fiyatları yüzde 100 arttı!

Milliyet gazetesi yazarı Nilüfer Kas, bugünkü yazısında müstakil evleri kaleme aldı. İşte Kas'ın "Müstakil evlere nur mu yağdı" başlıklı o yazısı...

Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Güney Afrika Şubesi (MÜSİAD Güney Afrika), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi iş birliğinde gerçekleştirilen çevrim içi panelde Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı...

Ytong'tan 8 haftada anahtar teslim müstakil ev!

Müstakil bir yaşam hayalini gerçeğe çeviren Türk Ytong, Ytong Ev projesini hayata geçirdi. Ytong montaj ekipleri, 8-10 haftada anahtar teslimi ev inşa ediyor.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Anton Hofreiter: Müstakil evler enerji kaybına neden oluyor!

Yeşiller Partisi Federal Meclis Grup Başkanı Anton Hofreiter, şehircilik düzeniyle ilgili açıklamalarıyla gündeme geldi. Hofreiter, müstakil evlerin enerji kaybına neden olduğunu iddia etti.

Ytong'tan artan müstakil ev talebine yenilikçi çözüm!

Türkiye’nin lider gazbeton üreticisi Türk Ytong, koronavirüs salgını sonrası müstakil evlere yönelen vatandaşlar için hızlı inşa edilen güvenli bir yapı sistemi hayata geçirdi.

1-12 Aralık tarihleri arasında müstakil ev aramaları yüzde 169 arttı!

1-12 Aralık tarihlerini kapsayan dönemde geçen senenin aynı dönemine göre "müstakil ev" aramaları yüzde 169 oranında arttı

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

izmir Müstakil Sanayici ve İşadamlan Demeği Haberi

izmir Müstakil Sanayici ve İşadamlan Demeği

Müstakil Sanayici ve İşadamlan Demeği (MÜSİAD) İzmir Şubesi ve Türkiye Genç işadamlan Demeği (TÜGİAD) İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti. izmir'in ülkemiz için ticaret, sanayi, tarım ve turizm açısından önemli bir konuma sahip olduğunu belirten MÜSİAD izmir Şube Başkanı Ümit Ülkü İzmir için, Türkiye için çalıştıklarım söyledi. TÜGİAD Ege Şube Başkam Musa Hıran ise kentsel dönüşüm konusunda "Kimliksiz mega şehirlere karşıyız. Dünyadaki diğer şehirler gibi İzmir'in de sembol, marka şehir olması için dönüşüm diyoruz. Yasadışı ve niteliksiz yapı stokunun güvenli hale getirilmesi ve sosyal kültürel alanların kent yaşantısına dahil edilmesi gerekir." dedi. Vali Toprak da MÜSİAD'ın ülke ekonomisine sağladığı katkılan takip ettiğini söylerken, TÜGİAD Ege Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu tarafından hazırlanan İzmir'in Kentsel Dönüşüm Raporu için de memnuniyet...