29 / 04 / 2024

Ytong'tan 8 haftada anahtar teslim müstakil ev!

Ytong'tan 8 haftada anahtar teslim müstakil ev!

Müstakil bir yaşam hayalini gerçeğe çeviren Türk Ytong, Ytong Ev projesini hayata geçirdi. Ytong montaj ekipleri, 8-10 haftada anahtar teslimi ev inşa ediyor.



Pandemi hemen herkese kalabalıktan uzak müstakil bir yaşam hayali kurduruyor. Bireylerin bu beklentilerini okuyan Türk Ytong, Ytong Ev projesini hayata geçirdi. Pandemi döneminde küçük arazi ya da arsası olanların bu yerlere ev yapma istekleri Ytong'un panellerle inşa edilen tek ve iki katlı konut yapım sistemini yenilemesini sağladı. Mimarlarla iş birliği yapan şirket, ülkemizin şartlarına uygun, güncel tasarım trendlerini yansıtan yeni ev modelleri tasarladı.

Ekonomist Dergisi’nde yer alan habere göre; Fet Müşterilerine yapım hizmeti sunacak uygulamacı çözüm ortaklarını belirleyerek yeni projesini hayata geçirdi. Doğayla uyumlu bir yaşamı tercih edenler, hızlı inşa edilebilen, depreme dayanıklı, A sınıfı enerji verimliliğine sahip eve kavuşabiliyor. Ytong montaj ekipleri, 100 metrekarelik bir evin kaba inşaatını ortalama beş haftada anahtar teslim inşaatı ise 8-10 haftada tamamlıyor.

Ytong tan 8 haftada anahtar teslim müstakil ev!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, dileyen herkesin 'Evim yönetmeliklere uygun mu, ısıtma soğutma masrafım çok olur mu, projeyi kime çizdireyim, hangi malzemeleri seçmeliyim?' diye düşünmeden depreme dayanıklı, sağlam, A sınıfı enerji verimliliğine sahip gerçek bir evi kısa sürede inşa edebileceğini söylüyor.

Hinginar, toplumda ortaya çıkan güncel bir zinar talebi karşılarken, bir yandan da ülkemizin acil ihtiyacı olan, güvenli konut dönüşümüne katkı sunmayı amaçladıklarını da vurguluyor.

Proje ile ülkemizde depreme dayanıklı, enerji verimliliğini önceleyen güvenli konut dönüşümüne iyi bir model olması ve bu yöndeki çalışmalara katkı sunması da hedeflendi.

Ytong'tan artan müstakil ev talebine yenilikçi çözüm!


Geri Dön