29 / 04 / 2024

izmir narova satış ofisi

izmir narova satış ofisi

İNŞAAT sektörünün aktörleri günümüzde ürünlerini pazarlamak için birçok yol ve yöntem deniyor. Tüm bunlara rağmen hala dost ya da komşu tavsiyesi satışta önemli etken olmayı da sürdürüyo

Narova 2. Etap satış ofisi!

Dairelerin teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Narova 2. Etap Konutları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor. Narova 2. Etap satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de satılık 7 zeytinlik! İhalesi 12 Aralık'ta!

İzmir İli Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir Bayındır'da yer alan yedi adet zeytinliği satışa çıkardı. Söz konusu zeytinlikler Çiftçigediği, Söğütören, Furunlu ve Gaziler'de bulunuyor.

Aliağa Belediyesi'nden İzmir'de satılık gayrimenkul!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye'den İstanbul ve İzmir'de satılık arsa fırsatı! 30 adet arsa 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul'da 1, İzmir'de ise 29 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve İzmir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir'de satılık arazi fırsatı! İhalesi 31 Ocak'ta!

İzmir İli Kınık Belediye Başkanlığı, İzmir Kınık Dündarlı Mahallesi'nde yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 31 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de satılık arazi fırsatı! İhalesi 6 Aralık'ta!

İzmir İli Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir Bayındır'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazinin satış ihalesi 6 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

İzmir'de satılık arazi fırsatı! 

İzmir İli Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir Bayındır'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 3 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

İzmir'de satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı!

İzmir depremi sonrası yükselen kira fiyatları İzmir gündeminini mesgul etmeye devam ediyor. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu yaşanan kira artışlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Villa Narova'da 5.7 milyon TL'ye satılık villa! Yeni proje!

Yapıtek tarafından İzmir'de hayata geçirilen Villa Narova projesinde yer alan villanın satışları başladı. 5 adet villanın yer aldığı projede villa fiyatları 5 milyon 700 bin TL'den başlıyor. 

İzmir'de satışa çıkarılan araziler meclis gündeminde!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından son 1 yılda İzmir'de satışa çıkarılan araziler meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep ve İzmir konut satışındaki payını yükseltti!

Faizlerin yüzde 1’in altına inmesi ipotekli konut satışlarını Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 525,1 oranında arttırdı. 10 büyük kentten aralarında İstanbul’un da olduğu 3 şehirde satışlar düşerken, 7 şehirde ise yükseldi.

İzmir konut satışında Türkiye 3.’sü!

Ege'nin incisi İzmir konut satışında Türkiye 3.'sü oldu. Peki en çok konut satılan ilçeler hangisi?

izmir narova satış ofisi Haberi

izmir narova satış ofisi

İNŞAAT sektörünün aktörleri günümüzde ürünlerini pazarlamak için birçok yol ve yöntem deniyor. Tüm bunlara rağmen hala dost ya da komşu tavsiyesi satışta önemli etken olmayı da sürdürüyor. 'Narova' projesiyle yoluna devam eden Yapıtek de bu tavsiyeden sektörün en çok kazanlarından. Firma bugüne kadar konutlarının yüzde 40'ını referans yöntemiyle satmış. Bu oran sektörde ise yüzde 10'larda. Gayrimenkul geliştirme, inşaat, çimento, bankacılık ve medya gibi birçok sektörde faaliyet gösteren İtalyan Caltagirone Grup'a bağlı Çimentaş'ın şirketlerinden Yapıtek'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhar Karabayır'la hem Narova'yı, hem sektörü, hem de yeni yatırımları konuştuk.



İlk etapta yaşam başlıyor

114 konutun yer aldığı Narova'nın ilk etabının ay sonunda tamamlanacağı bilgisini paylaşan Karabayır, kasım-aralık gibi de ilk etapta yaşamın başlayacağını belirterek, şöyle devam etti: "17 ay gibi bir...