21 / 05 / 2024

İzmir Nova Ventus satılık ofis

İzmir Nova Ventus satılık ofis

Bayraklı Nova Ventus ofis projesinde 240 ofis ve 14 ticari ünite yer alıyor. Nova Ventus projesinde ofislerin Mayıs 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi yapılmasının planladığını iddia etti.

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!             

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Türk tarafından kuruldu.

Altınova'da imar revizyon planları onaylandı!

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Nova 34 Yapı Taahhüt İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova 34 Yapı Taahhüt İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Demir ve Nurullah  Bıyık ortaklığında kuruldu. 

Mistral GYO, Nova Taşınmaz Değerleme ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Altınova'da imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. , Altınova'nın ticaret alanlarından sonra konut alanlarında beklenen imar planı revizyonunu da karara bağladı. 

Antalya Altınova'da 35 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediye Meclisi'nin 2019 yılının ilk toplantısı gerçekleşti. 35 yıllık imar sorununun çözüldüğü Altınova'da 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Altınova’ya emsal artışı müjdesi!

Kepez Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Altınova'ya emsal artışı müjdesi verdi. Mecliste görüşülen uygulama imar planı revizyonu ile ticaret ve konut alanlarında 0.60 olan emsal 0.80'ne çıkarıldı.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Antalya Altınova'nın imar sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Kepez-Altınova halkına müjdeli haberler verdi.  

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Nova Solutions Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Solutions Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çinal, Hasan Sağır, Şahin Umur ve Ufuk Ateş ortaklığında kuruldu. 

İzmir Nova Ventus satılık ofis Haberi

İzmir Nova Ventus satılık ofis


Nova Ventus projesi İzmir Bayraklı'da Adnan Kılıçoğlu İnşaat ve Katal İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Bayraklı Nova Ventus projesi yaklaşık 8 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor.


Nova Ventus Bayraklı projesinde ofisler deniz manzarasını görüyor. İki kule olarak planlanan Bayraklı Nova Ventus projesi 32 katlı ve 33 katlı olarak tasarlandı.



Bayraklı Nova Ventus ofis fiyatları!


Bayraklı Nova Ventus projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 300 dolardan başlıyor. Nova Ventus Bayraklı'da teslimlerin Mayıs 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.


Nova Ventus Bayraklı projesi 240 adet ofis ve 14 ticari üniteden meydana geliyor. Bayraklı Nova Ventus'ta ofis alanları 88 metrekare ile 700 metrekare arasında değişiyor.




Adres : Adalet Mah. İslam Kerimov Cad. Bayraklı/İzmir



Tel : 0532 677 17 94

Web : http://www.novusventus.com/

Gülcihan...