02 / 05 / 2024

İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi son durum

İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi son durum

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki yapımı devam eden 250 yatak kapasiteli, yeni, modern devlet hastanesinin yıl sonuna kadar tamamlanıp, mart ayı sonunda hizmete açılmasının hedeflendiği bildirildi.

İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nin inşaatı 7 ayda tamamlanacak!

İzmir Ödemiş'te inşaat çalışmaları duran 250 yataklı yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nin ikmal ihalesi 10 Aralık Perşembe günü İstanbul'da yapılacak. Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, hastanenin 7 ayda tamamlanacağını belirtti.

O ilde 2 adet arazi ve 1 zeytin bahçesi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

İzmir Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesi, Seyrekli, Dolaylar ve Kurucuova mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 zeytin bahçesini satıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Ödemiş'te 6 adet arazi satılıyor! 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmir ili Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesinde yer alan 6 adet araziyi satıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İşte ayrıntılar...

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Ödemiş kura sonuçları 11 Şubat 2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen projenin kura sonuçları bugün belli oluyor. Peki Ödemiş kurasının 11 Şubat 2022 sonuçları ne oldu?

TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir'de hayata geçirdiği projenin kura sonuçları açıklanıyor. Peki TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022 sonuçları ne oldu?

TOKİ İzmir 2022 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Ödemiş projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi resmen başladı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022!

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022...

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022!

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 ve TOKİ İzmir Ödemiş projesiyle ilgili merak edilen detaylar... 

TOKİ İzmir Ödemiş 2022 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Ödemiş projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ'den İzmir'de 1089 lira taksitle ucuz konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Ödemiş projesi için başvurular yarın başlıyor. Projeden 1089 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor.

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir Ödemiş için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi son durum Haberi

İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi son durum



İzmir'in Ödemiş ilçesindeki yapımı devam eden 250 yatak kapasiteli, yeni, modern devlet hastanesinin yıl sonuna kadar tamamlanıp, mart ayı sonunda hizmete açılmasının hedeflendiği bildirildi.


Süleyman Demirel Mahallesi'nde TOKİ tarafından yaptırılan ve inşaatını 2013 yılında başlanan biri dört diğeri ise altı katlı iki bloklu devlet hastanesinde çalışma devam ediyor. Tamamlandığında beş yıldızlı otel görünümünde olacak hastanede standartlara uygun 8 ameliyathane, 73 poliklinik odası, her türlü konforun bulunduğu toplam 128 tek ve çift kişilik oda, 29 yoğun bakım yatağı ve helikopter pisti yer alacak. Tamamı alüminyum kompozit kaplanan hastanenin elektrik tesisatının döşenmesi tamamlanırken, dolapların monte edilmesine de başlandı. Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ziya Yurdakonar, çalışmaları yerinde inceleyip, bilgi aldı.

Hastane tamamlandığında bölgenin ciddi bir ihtiyacını karşılayacağını belirten Başhekim Opr. Dr. Yurdakonar,...