02 / 05 / 2024

izmir ödemişteki gençlik merkezleri

izmir ödemişteki gençlik merkezleri

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte belediye tarafından hayata geçirilen gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

İzmir Özdere Gençlik Kampı'nın inşaatı başladı!

Menderes'in Özdere bölgesinde inşaatına başlanan Gençlik Kampı’yla önemli bir ihtiyaç daha karşılanacak. Futbol, voleybol, basketbol ve tenis sahaları ile konaklamak için 55 konteyner binanın hayata geçirileceği 40 dönümlük tesis, kültür-sanat etkinlikleri  için de ideal bir merkez olacak.

İzmir Buca'ya gençlik merkezi müjdesi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi Bucalı üniversite gençliğinin içinden çıkmak istemeyeceği muhteşem bir Gençlik Merkezi daha hayata geçiriyor.

Ödemiş Gençlik Merkezi 2018'de tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte belediye tarafından hayata geçirilen gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

Ödemiş'e yeni Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Kerem Ali Sürekli “Ödemiş’e yakışır bir Gençlik Merkezi yapılıyor” dedi.

Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Eyüp’teki Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Açılışta Engin Gürkey’in perküsyon gösterisine izleyiciler de katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Ödemiş Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılacak olan Ödemiş Gençlik Merkezi’nin inşaatına başlandı.

İzmir Ödemiş'e kültür merkezi geliyor!

Ödemiş’in kültürel ve sosyal gelişimi konusunda girişimlerini sürdüren Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ile Ödemiş’teki yatırımları değerlendirdi.

İzmir Buca Gençlik Merkezi Ekim'de hizmete açılacak!

İzmir Buca'da inşa edilen Gençlik Merkezi 17-27 yaş arası üniversite gençliğine hizmet verecek. Yapımı devam eden gençlik merkezi Ekim ayında açılacak.

İzmir Menderes Gençlik Parkı yenileniyor!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe merkezinde yer alan Gençlik Parkı'nı modernize ediyor. Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan park, yapılan çalışmalar sonucunda farklı bir görünüm ile vatandaşların hizmetine açılacak.

İzmir Buca Gençlik Merkezi 2016 yılında açılacak!

Buca Belediyesi gençlerin kültürden spora kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir merkez kurmak için kolları sıvadı. Kompleks halinde inşa edilecek Buca Gençlik Merkezi, 2016 yılında açılacak.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Alaplı’da Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını, Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

izmir ödemişteki gençlik merkezleri Haberi

izmir ödemişteki gençlik merkezleri


İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında  Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte Ödemiş Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. 


Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne ait Birgi Yolu üzerinde 22 bin 550 metrekare alanda inşa edilen gençlik merkezinde çalışmalar son sürat devam ediyor.


Basketbol sahası, tenis kortu, kütüphane, kafeterya gibi  eğitim ve spor alanında gençlerin birçok ihtiyacını karşılayacak Ödemiş Gençlik Merkezi’nin 2018’de tamamlanması planlanıyor.  İnşaat alanında çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Kerem Ali Sürekli konuyla ilgili olarak, “Başkanımız Mahmut Badem’in seçim çalışmaları kapsamında yer alan projelerden biri de Gençlik Merkezi’ydi.  İnşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Burada Ödemiş’e yakışır bir Gençlik Merkezi yapılıyor. Hayırlı olsun” diye konuştu.



Ödemiş...