27 / 04 / 2024

İzmir Osmangazi kapalı pazar yeri

İzmir Osmangazi kapalı pazar yeri

İzmir Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerini muhteşem bir açılışla hizmete soktu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi’de oturan vatandaşlara imar müjdesi verdi.

İzmir Osmangazi'de deprem sonrası 20 bina yıkıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi'nde ziyarette bulundu. Soyer depreme yönelik çalışmalar hakkında mahalle muhtarına bilgi verdi.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Osmangazi Köprüsü satılık ve kiralık konut fiyatlarını yükseltti!

Geçtiğimiz sene açılan ve İzmit Körfez geçişini 90 kilometreden 12 kilometreye düşürerek İstanbul - İzmir arasındaki yolculuk süresini kısaltan Osmangazi Köprüsü’nün bölgeye etkisi konut fiyatlarında da hissediliyor.

Osmangazi Emek'e kapalı pazar alanı müjdesi!

Osmangazi Belediyesi tarafından dış cephe ve bahçe düzenlemeleri yapılan Emek Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Yenibağlar Camii, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yazlık fiyatları Osmangazi Köprüsü'yle uçacak!

Osmangazi Köprüsü, İstanbul İzmir arası mesafeyi 1.5 saat kısalttı. Gebze İstanbul Otoyolu’nun tamamlanmasıyla da iki şehir arası mesafe 3.5 saate inecek.

Osmangazi Köprüsü ile İstanbul-İzmir arası 1.5 saat kısaldı!

İstanbul’dan Eskihisar’dan feribot kullanıldığında 6 satte, körfez geçişiyle 8 saatte gidilen İzmir, Osmangazi Köprüsü ile 1.5 saat daha yakın.

Osmangazi Köprüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü'nün açılış törenine katıldı.

Osmangazi Köprüsü'nde son hazırlıklar tamam!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu’nun en önemli ayağını oluşturan ve Körfez’in iki yakasını birbirine bağlayan Osmangazi Köprüsü iki gün sonra trafiğe açılıyor.

Bayraklı'da 4 bin 332 metrekarelik kapalı pazar yeri açıldı!

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazaryerini törenle açtı. Başkan Karabağ, "Giyim pazarı yeri olarak kullanılan bölümün de üzerini kapatacağız" dedi.

İzmir Osmangazi'ye imar müjdesi!

İzmir Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerini muhteşem bir açılışla hizmete soktu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi’de oturan vatandaşlara imar müjdesi verdi.

İzmir Bayraklı kapalı pazar yeri Cumartesi günü açılıyor!

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerinin açılışını 4 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de gerçekleştirecek.

Osmangazi Atletizm Salonu’nun temeli atıldı!

Bursa’nın ilk, Türkiye’nin ikinci kapalı atletizm salonu olan Osmangazi Atletizm Salonu’nun temeli, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve İç İşleri Bakanı Efkan Ala’nın katıldığı törenle atıldı.

Bayraklı Osmangazi'deki pazaryeri tamam!

Bayraklı belediyesi, temeli kısa süre önce atılan, Osmangazi'deki pazaryeri projesini tamamladı. 4 bin 332 metrekare alana sahip kapalı pazar yeri, çevre düzenlemesi tamamlandıktan sonra hizmete açılacak.

İzmir Osmangazi kapalı pazar yeri Haberi

İzmir Osmangazi kapalı pazar yeri

Osmangazi Pazaryeri’nin açılışına Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Karabağ, pazar yerinin açılış kurdelesini vatandaşlarla birlikte kesti. Açılışta Tepecik Senfoni Orkestrası şarkılarıyla açılışa gelenleri coşturdu, ünlü sanatçı Faruk Demir’in şarkıları ise beğeniyle takip edildi. Açılışta konuşan Başkan Hasan Karabağ, “Osmangazi; Mansuroğlu, Manavkuyu gibi hata yaparak bize bağlayanlara ‘Allah razı olsun’ dediğim üçüncü mahallemiz oluyor. İyi ki bağlamışlar sizi. Böyle hata yapmaya devam etsinler” dedi.


“SOKAK ARASI PAZAR YERLERİNDEN KURTULUYORUZ”


Başkan Karabağ, Osmangazi Pazaryeri’nin yapmaya iki yıl önce niyetlendiklerini belirterek, “Yarısı bizim, yarısı Milli Emlak’ın olan arsa yüzünden bugün açılışını yapıyoruz. 4 bin 332 metrekare büyüklüğünde bir pazar yeri. Yakında otoparkını da devreye...