01 / 05 / 2024

İzmir Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi

İzmir Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi

İzmir 11. İcra Dairesi, İzmir Konak Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nde bulunan 2 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanların toplam satış bedeli 5 milyon 500 TL olarak belirlendi.

Kosifler Oto'dan 100 milyon TL'lik plaza yatırımı!

Kosifler Oto 2 yılda 250 milyon TL'lik yatırım hedefini gerçekleştiriyor. Kosifler Oto Kavacık Showroom ve Plaza için 100 milyon TL harcayan firma yeni showroom ve servis yatırımı yapacak.

İzmir Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ü satıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da inşa edilen Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ünden fazlasının satışı ve kiralaması gerçekleşti. Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, diğer projelerle ilgili de bilgi verdi.

İzmir Çiçek Plaza açıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın İzmir'e kazandırdığı çağdaş ofis projesi Çiçek Plaza'nın açılış kokteylinde iş dünyası ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileriyle çok sayıda davetli bir araya geldi.

İzmir Çiçek Plaza haziran ayı içinde tamamlanacak!

İzmir inşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir hizmet sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, iş hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarladığı Çiçek Plaza’nın haziran ayı içinde tamamlanacağını duyurdu

İzmir Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nde 5.5 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

İzmir 11. İcra Dairesi, İzmir Konak Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nde bulunan 2 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanların toplam satış bedeli 5 milyon 500 TL olarak belirlendi.

Maxad Group İç ve Dış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxad Group İç ve Dış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Ali tarafından 30 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi, Tansel Caddesi, Cennet Oto Plaza'da kuruldu.

Gümüş Plaza Optimus yaktığın kadar öde sistemiyle avantaj sağlıyor!

Gümüş İnşaat'ın, İzmir'in yeni merkezi Bayraklı'da inşa ettiği, Gümüş Plaza Optimus, "daima kazandıracak" bir yatırım olarak sunuluyor. Peki Gümüş Plaza Optimus nerede hayata geçiriliyor?

Gümüş Plaza Optimus İzmir fiyat!

Gümüş Plaza Optimus İzmir fiyatları 178 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İzmir Bayraklı'da yer alan Gümüş Plaza Optimus projesinde 80 ofis ve 3 dükkan bulunuyor...

İzmir Çiçek Plaza'da fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Çiçek İnşaat imzasıyla yükselen proje İzmir İl'i Bayraklı İlçesinde inşa ediliyor. Proje toplam 164 adet ofisten oluşuyor. İzmir Çiçek Plaza'da fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor.

İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri!

Konuma göre Ege Üniversite Hastanesi'ne 3 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede her katta 13 adet ofis bulunuyor. İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri alanları 48 metrekare uzaklıkta bulunuyor.

İzmir Gümüş Plaza Optimus'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor!

Gümüş İnşaat imzasıyla inşa edilen proje 80 adet lüks ofisten oluşuyor. Proje İzmir İl'i Bayraklı İlçe'sinde yer alıyor. İzmir Gümüş Plaza Optimus'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor.

İzmir Meva Plaza'da ödemeler 2016'da başlıyor!

MEVAPORT İnşaat'ın İzmir yeni kent merkezinde iki ay önce yapımına başladığı ofis projesi Meva Plaza'da inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Projede şu anda ofis alanlar belli bir peşinat ödeyerek 2016 yılında ödeme yapmaya başlayabiliyorlar.

İzmir Aksoy Plaza'da 2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İzmir İli Konak İlçesi'nde Aksoy Plaza'da bulunan 2 gayrimenkul İzmir 3. İcra Dairesi tarafından 20 Mart 2015 günü saat 14:45 ile 15:20 arası ihale ediliyor.

İzmir Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi Haberi

İzmir Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi

T.C. İZMİR 11. İCRA DAİRESİ 2014/5692 ESAS
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 


1 NOLU TAŞINMAZIN

Tapu Kaydı :İzmir ili,Konak ilçesi,Mersinli man.,8460 ada,1 parsel nolu,C blok,zemin+1 .kat ,40 nolu bağımsız bölüm olan dükkan nitelikli taşınmaz


Özellikleri : Taşınmaz C blok 68 nolu bağımsız bölüm ile birlikte kullanılmaktadır. Mersinli Oto Plaza iş merkezinde yer almaktadır. Taşınmaz Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nin C bloğunda 282 sokaktan 86/A numara olan tapu kaydına göre C/40 zemin+1. Katta ibaret dükkandır. Parsel in çevresi 2818,2821,2823 ve 2823/1 sokaklar çevrilidir. İnşaat betonarme tarzda yapılmış olup duvarlar tuğla dolgu şeklindedir.2.katında plazanın ortak alan olan otoparkı bulunmaktadır.08.08.1995 yapı ruhsatlı olup 22.12.1999 tarihi yapı kullanma izin belgelidir. C/40 nolu dükkan;zemin+1 .katın toplam alanı 1.107,00 m2'dir.


Taşınmaz...